No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Климатици с върхова

ефективност

В движение сте?

Контролирайте

климатика си,

където и да сте!

Искате ли по-добро

качество на

въздуха?

Починете си

от ежедневния шум

Почувствайте се в бъдещето!

Product Image Насладете се на ново ниво на комфорт с гамата климатици BLUEVOLUTION на Daikin.

С използването на новия хладилен агент R-32 и модерни технологични разработки, климатиците от гамата BLUEVOLUTION създават перфектна атмосфера у дома. Когато избирате технологиите на Daikin, можете да разчитате на целогодишен комфорт, енергийна ефективност, надеждност и контрол.

Предимства на климатици Bluevolution

Висока енергийна ефективност

Daikin успя да подобри енергийната ефективност до A+++ при отопление и охлаждане, благодарение на новия хладилен агент R-32, .

научете повече >

Wi-Fi управление

Регулирайте температурата в помещението, скоростта на въздушния поток и режима на работа на климатика от вашия смартфон, по всяко време и отвсякъде.

научете повече >

Чист въздух

Освен че осигуряват комфортни температури, климатиците от гамата Bluevolution подобряват качеството на въздуха в стаята ви.

научете повече >

Безшумна работа

Kлиматиците от гамата BLUEVOLUTION, работят изключително тихо.

научете повече >

Преглед на гамата Bluevolution

Климатици Bluevolution

Мулти-сплит приложения - спестяващи пространство

  • Възможност за свързване до 5 вътрешни тела към едно външно тяло тип Мулти. 
  • Оптималното решение за охлаждане и отопление на повече помещения.
  • Всички вътрешни тела са с индивидуално управление и не е необходимо да бъдат инсталирани в една и съща стая или по едно и също време.

Новият хладилен агент R-32

Какво е xладилен агент и какво е R-32?

Ако сравним климатика с човешкото тяло, тогава компресора е сърцето, а хладилният агент е кръвта и движеща сила на цялата система. Състоянието на хладилният агент се променя по време на неговата циркулация във веригата и преминава от течно в газообразно състояние и обратно. Благодарение на този постоянен цикъл от течно в газообразно състояние на хладилния агент, Вашият дом се охлажда и се наслаждавате на домашен комфорт дори през най-горещите летни дни.

R-32 e xладилен агент, който се използва в продължение на много години, като част от широко използвания в момента хладилен агент R-410A (съставен от 50% R-32 и 50% R-125). Daikin е първата компания, която установи, че има много предимства от използването на  еднокомпонентен хладилен агент R-32.

Защо използваният хладилен агент е толкова важен?

Новият европейски регламент за парниковите газове забранява използването на  някои хладилни агенти в определени приложения, които не отговарят на строгите изисквания по отношение на тяхното въздействие върху околната среда, глобалното затопляне и енергийната ефективност. Хладилният агент R-410A, който в момента се използва в сплит системите ще бъде забранен от 2025 г., поради голямото въздействие върху глобалното затопляне. С нашата нова гама Bluevolution можете да сте сигурни, че сте първите, които използват хладилен агент от бъдещето!

Какви са предимствата на хладилния агент R-32?

R-32 има редица важни предимства, както за крайните потребители, така и за монтажниците. На първо място, добрите термодинамични характеристики, съчетани с нашите оптимизирани компресори и усъвършенствани енергоспестяващи функции направиха климатиците от гамата Bluevolution с най-висока енергийна ефективност.

Освен това, R-32 има само една трета от потенциалното въздействие върху глобалното затопляне в сравнение с хладилен агент R-410A, като по този начин е по-благоприятен за околната среда. Също така като хладилен агент с един компонент, за монтажниците е по-лесно да работят с него, да го рециклират и употребяват повторно.

Гамата BLUEVOLUTION на Daikin с хладилен агент R-32 ви предлага най-добрите енергийната ефективност, дизайн и стил. Независимо дали искате отопление или охлаждане за една или няколко стаи, стенни или скрити таванни тела, Daikin има подходящия модел за вас. И така, какво чакате? Свържете се с представител на Daikin за да се присъедините към еволюцията и да бъдете първите, които посрещат комфорта на бъдещето.