No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Daikin Altherma Flex Type

Отопление, битова гореща вода и охлаждане за жилищни и търговски приложения

Product Image

Altherma Flex Type на Daikin е цялостно решение за климатичен контрол за жилищна и търговска среда, отличваща се като високоефективна термопомпа "въздух-вода".

Предимствата за вас

Значителни икономии на енергия

Daikin Altherma Flex Type предлага три пъти по-голяма ефективност от котел клас А в страни с умерен климат от Западна и Централна Европа.

Гъвкава система "3 в 1"

Daikin Altherma Flex Type осигурява отопление, охлаждане и битова гореща вода за оптимален комфорт през цялата година. Чрез рекуперация на топлината, отделяна при охлаждане, системата може да загрее водата във водосъдържателя до 60°C.

Гъвкава модулна система

Всяко вътрешно тяло може да се комбинира с различни отоплителни тела, подходящи за вашата сграда, включително вентилаторни конвектори, термопомпени конвектори, подово отопление, ниско- и високотемпературни радиатори.

Идеална за апартаменти и обществени сгради

Вътрешните тела могат да се управляват независимо, като осигуряват на всеки апартамент отделно управление на отопление, гореща вода и охлаждане - заедно с отоплтелните тела, необходими за всяка жилищна сграда, училище, болница или хотел.

Общ преглед

Жилищно приложение

Жилищно приложение

  • Вътрешните тела могат да работят независимо
  • За всяко жилище се осигурява отделно управление на отопление, гореща вода и охлаждане, заедно с  отоплителни тела, необходими за всеки апартамент.
Търговско приложение

Търговско приложение

  • Централизираните вътрешни тела предлагат универсалността на модулна система и капацитет за покриване на потребностите за отопление, охлаждане и гореща вода на цялата сграда. 
  • Те могат да се комбинират с широк набор от отоплителни тела - вентилаторни конвектори, термопомпени конвектори, подово отопление и радиатори. 
  • Това е идеално решение за спа- и финтес центрове, ресторанти и училища.