No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Спорт и развлечения

Създайте перфектната среда за развлечения

Product Image

Daikin ви предлага постоянен поток от свеж въздух, балансирана влажност, големи обеми от гореща вода и добре регулирано отопление и охлаждане, за да се чувстват посетителите на вашето развлекателно съоръжение комфортно по всяко време.

Предимствата за вас

Енергийно ефективен

Благодарение на изключително ефективната термопомпена технология с използване на възобновяема енергия, Daikin осигурява значителни икономии на текущите разходи и потреблението на енергия в спортните и развлекателни центрове.

Рекуперация на топлина

Енергийно ефективните термопомпени системи на Daikin могат да извлекат топлината от зони, изискващи охлаждане, за да подгреят постъпващия свеж въздух, да осигурят гореща вода с ниска себестойност или да отопляват други зони в сградата.

Компактна инсталация

Daikin предлага широка гама от стилни и компактни тела с цел пестене на вътрешно пространство. Тихите външни тела на Daikin имат малки размери, което ги прави идеални за гъстонаселени застроени зони.

Гъвкави решения

Daikin предлага най-богатата гама от решения за всички видове спортни и развлекателни центрове: стадиони, финтес-зали, спа-центрове, ледени пързалки, кина, театри, музеи и изложбени центрове.

Продукти

Общ преглед