No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Търговска климатизация

Решения за търговска климатизация

Product Image Решенията на Daikin за климатизация осигуряват комфорт през цялата година за търговски приложения, вариращи от ресторанти и офиси до магазини, хотели и банки. Нашите климатици използват възобновяема енергия от въздуха, за да намалят сметките за гориво и емисиите от СО2 .

Предимствата за вас

Максимален комфорт

Решенията на Daikin за климатизация осигуряват целогодишен комфорт, независимо колко горещо или студено е навън. Те създават перфектен климат в помещенията, като оптимизират енергийната ефективност.

Богата продуктова гама

Daikin предлага най-пълния набор от продукти на пазара.

Интегрирани решения

Гамата на Daikin за климатизация може да се комбинира със системи за отопление и вентилация, въздушни завеси, хладилни агрегати и осигуряване на гореща вода, за да се създаде напълно интегрирано, лесно за управление решение.

Надеждна поддръжка

Daikin предлага цялостна поддръжка след продажба във всяка страна, за да осигури пълен комфорт и спокойствие на своите клиенти по целия свят.

Продукти

Общ преглед
  • Пълен контрол

    Решенията на Daikin за управление предоставят на домоуправителите възможност за цялостен контрол на климата в сградата. Те предлагат лесно за използване управление и инструменти за наблюдение на няколко сгради едновременно

  • Технология за замяна

    Решенията на Daikin за замяна осигуряват значителни икономии на енергия и икономически ефективна модернизация с минимален период на принудителен престой за замяна на системи с R-22 и R-407C.

  • Професионална поддръжка

    Daikin предлага специална услуга на всички наши бизнес партньори. Ние се стремим към дълготрайно партньорство, което осигурява напълно интегрирани решения за отопление, охлаждане, вентилация и замразяване.