No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Покривни централи

Покривни централи

Product Image Климатичните покривни централи на Daikin са с монтаж тип "plug and play", което ги прави идеални за средни и големи площи, за които се изисква икономична, но и ефективна система.

Предимствата за вас

Лесен монтаж

Единично окомплектовано тяло, което се монтира или върху покрива или на нивото на земята до сградата. Външната и вътрешната страна на тялото са предварително свързани, така че не е необходим допълнителен тръбен път.

Опция за вентилация на свеж въздух

Спомага за поддържане на висококачествена стайна среда чрез използване на сензори за СО2, които следят качеството на въздуха и регулират количеството на постъпващия свеж въздух.

Опция за свободно охлаждане

За да работи вашата система още по-ефективно, климатичните покривни централи на Daikin могат също така да изполват и външния въздух като свободен източник на охлаждане, когато температурата отвън е по-ниска от температурата в помещенията.

Персонализирани решения

Обемите въздух на климатичните покривни централи могат да се персонализират в зависимост от големината на сградата, за да отговарят на точните потребности на средни и големи сгради. 

Продукти

Преглед