No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Търговско отопление

Решение за търговско отопление

Product Image

Всеки иска да може да се наслаждава на перфектна температура през цялата година. С Daikin ние предлагаме широка гама от икономически ефективни системи за отопление. Те включват, наред с другите, термопомпи, извличащи топлина от вода, термопомпи, извличащи, топлина от въздух и термопомпи, предаващи топлина от въздух към въздух. Всички те предлагат изключително тиха работа, като отопляват всяка стая според предпочитаната от вас температура. Освен това, те се вписват перфектно вашия интериор.

Предимствата за вас

Значителни икономии

Чрез максималното използване на възобновяема енергия от въздуха и слънцето, термопомпата ще осигури значителни икономии при разходите за отопление и гореща вода.

Подобрен комфорт

Решенията на Daikin за отопление се управляват инверторно, така че да поддържат постоянна стайна температура, като създават комфортна среда за бизнес.

Интегрирани решения

За оптимална енергийна ефективност гамата на Daikin може да се комбинира със системи за охлаждане и вентилация, въздушни завеси и осигуряване на гореща вода.

Надеждна поддръжка

Daikin предлага цялостна поддръжка след продажба във всяка страна, за да осигури пълен комфорт и спокойствие на своите клиенти по целия свят.

Продукти

Общ преглед