No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Търговски кондензаторни агрегати

Търговски кондензаторни агрегати

Product Image Daikin ви предлага пълна гама от кондензаторни агрегати за търговско замразяване при ниско- и среднотемепратурни приложения като хладилни помещения, малки магазини за хранителни стоки, ресторанти, месарници, пекарни и т.н.

Предимствата за вас

Подобрена ефективност

Намалено потребление на енергия и ниски експлоатационни разходи благодарение на ефективни компресори и кондензатори. 

Компактни и пълни

Тези малки, но завършени кондензаторни агрегати са разработени за екстремни външни условия. Техните компактни размери ги превръщат в оптимално решение, когато мястото е ограничено. Освен това, вратичките с панти осигуряват лесен достъп за монтаж и поддръжка.

Надежден уред

кондензаторните агрегати са с доказана надеждност на компонентите и са напълно пригодени за най-взискателни приложения Това намалява вероятността от повреда и времето за поддръжка.

Ниски нива на шум

Ниски шумови емисии благодарение на шумоизолиращата облицовка на корпуса, кожуха на компресора и контролера за обороти на вентилатора.

  • Малки супермаркети

    За оборудването в магазините са необходими различни температури. Система с интегриран фризер, хладилник и климатик за магазините за хранителни стоки осигурява около 50% икономии на енергия.

  • Хотели и ресторанти

    Кондензатните агрегати на Daikin ще запазят свежи хранителните продукти в охладителните камери, витрините, хладилниците и фирзерите в кухнята на вашия ресторант или хотел.

  • Обработка на храни

    От охладителни камери до фризери с площ 32m² до 130m² - можете да свържете кондензатните агрегати на Daikin към всеки вид хладилна система. Чист въздух, гарантиран през цялата година