No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Хладилна система Conveni-Pack с рекуперация на топлина

Product Image

Conveni-Pack е високо ефективна хладилна система, която комбинира отопление, охлаждане и замразяване в обособена, компактна и интегрирана система. Предназначена за супермаркети и по-малки магазини, тя спомага за по-ниско потребление на енергия и намалява емисиите на СО2 .

Предимствата за вас

Енергийна ефективност

Conveni-Pack възстановява до 100% от топлината, извлечена от хладилните агрегати на супермаркета и я използва отново за отопление на търговската площ.

Компактно решение

Тази хладилна система е много компактна в сравнение с обикновените системи. Затова тя е изключително подходяща за малки и средни по размер магазини.

Гъвкава система

Conveni-Pack може да се свърже с всички хладилни приложения в магазина и се предлага с богата гама от вътрешни климатични тела, за да отговори на потребностите на вашия магазин.

Ниско ниво на шума

Conveni-Pack има подобрена нива на шум благодарение на тихия нощен режим на работа, инверторното управление и инверторно управляваните вентилатори с оптимизирани лопатки и решетки.

Продукти

Вътрешни тела
Външни тела
Въздушни завеси Biddle

Рекуперация на топлина

Топлината, извлечена от хладилните витрини или изпарители може да се използва отново за комфортно отопление на магазина без никакви допълнителни разходи.

  • Магазини

    За оборудването в магазините са необходими различни температури. Система с интегриран фризер, хладилник и климатик за магазините за хранителни стоки осигурява около 50% икономии на енергия.

  • Бензиностанции

    За магазин в обикновена бензиностанция са необходими различни температури. Интегрираната система от хладилни витрини, хладилници, камера за дълбоко замразяване, стенна витрина и тела за отопление/охлаждане осигурява икономии на енергия от около 50%.