No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Термопомпи въздух-въздух

СплитТермопомпи на Daikin с предаване на топлина от въздух към въздух

Product Image Със стилни вътрешни тела, богата гама от модели и възможности за управление за всяка стая, термопомпите на Daikin с предаване на топлина от въздух към въздух ви осигуряват комфортни, енергийно ефективни решения за вашата всекидневна, спалня, офис и др.

Предимствата за вас

Индивидуално управление

Можете да използвате независимо всяко тяло, за да осигурите температурата, която желаете в стаите, които са ви необходими.

Икономия на разходи и енергия

Усъвършенстваните инверторна и термопомпена технология ви осигуряват възможно най-високата ефективност и пестене на енергия с по-ниски разходи.

Гъвкав монтаж

Компактните климатици на Daikin са лесни за монтаж, дори в дом, където пространството е ограничено.

Богата продуктова гама

Нашата богата гама от модели ви дава възможност да изберете стила и работните характеристики, които са най-подходящи за вашия дом.

Преглед

Сплит

Сплит

  • Свързва едно вътрешно тяло към едно външно тяло.
  • Лесен и дискретен монтаж
  • Осигурява усъвършенствана климатизация за обособена зона във вътрешни пространства на достъпна цена
Мулти сплит

Мулти сплит

  • Свързва до девет вътрешни тела към едно външно тяло
  • Осигурява отделно управление на настройките за стайна температура
  • Позволява използване на вътрешни тела с различен стил и капацитет

Технология

Мисията на Daikin е да ви предоставя най-новото от технологията за комфортна климатизация. Вашият местен експерт от Daikin може да ви разкаже повече относно специалните функции, вградени в нашите модели. 

Инверторна технология

Инверторната технология в климатиците се използва за постоянно регулиране на температурата в помещенията. В сравнение с традиционните системи тя ви осигурява оптимален комфорт, както и намаление с 30% на вашите разходи за енергия.

Ниско ниво на шума

Нашите вътрешни тела работят изключително тихо и така ви осигуряват перфектен комфорт.

Овлажняване / изсушаване

Има термопомпени системи на Daikin както за изключително горещи, така и за студени външни условия, за да се наслаждавате винаги на перфектен климат в помещенията.  


Гама Bluevolution

С гамата Bluevolution Daikin повишава комфорта във вашия дом до напълно ново ниво. Заедно с нашата сегашна гама климатици ще въведем и гама Bluevolution с новия хладилен агент R-32.

Чрез използването на хладилен агент R-32, ние успяхме да подобрим енергийната ефективност до A+++ както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане. 

Когато избирате технологиите на Daikin, можете да разчитате на комфорт, надеждност и контрол чрез приложение за смартфон.

Повече информация за Bluevolution >>

Преглед на продуктите

Водещи климатици