No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Комфорт в най-чистата му форма

Ururu Sarara на Daikin

Product Image Отличеният с награди Ururu Sarara ви предлага решение за съвършен комфорт с изключителни ниско въздействие върху околната среда и ниско потребление на енергия.

Предимствата за вас

Отличен с награди дизайн

Носител на престижната награда за дизайн Red dot award за 2013 г. в категорията климатизация. Ururu sarara - reddot award

Интелигентен контрол на влажността

Не позволява изсушаване на въздуха през зимата и намалява влажността през лятото.

Чист въздух през цялата година

Вентилация и пречистване, управлявани от интелигентно око, задействано от движения ви предоставят въздух със съвършено качество когато и където ви е необходим.

Лесно за потребителя управление

Управлява се с безжично дистанционно управление, чрез приложение за мобилен телефон или като част от вашата домашна система за автоматично управление.

Енергийна ефективност

Най-високата енергийна ефективност - Етикет A+++, благодарение на модерните енергоспестяващи технологии.

5 технологии за обработка на въздуха

Технология

Интелигентно око за 3 зони


Daikin разработи интелигентно око за Ururu Sarara. Това е датчик за движение, който знае кога сте в стаята, намалява мощността и дори изключва тялото, когато в стаята няма никой. 

Но също така знае и къде точно сте в стаята, за да отклони въздушния поток встрани от вас. Наистина интелигентен начин за регулиране на стайната температура без нарушаване на нейната атмосфера.

Автоматично почистване на филтъра


Климатиците използват филтри, за да пречистват въздуха, когато той преминава през тялото. И колкото повече частици се събират във филтъра, толкова по-неефективно работи той. Но най-модерната технология за самопочистване на Ururu Sarara превръща това в част от историята. Получавате постоянен дебит на въздушния поток, като се използва с 25% по-малко енергия.

Винаги под контрол


Ururu Sarara се доставя с удобно дистанционно управление, което нагледно ви показва всичко, което трябва да знаете (дори и в тъмното благодарение на светещите си бутони).
Но също така можете и да зададете температурата без дори да сте в стаята чрез вашия iPhone или смартфон със система Android или като част от вашата система за автоматично домашно управление.