No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Въздухопречистватели

Чист въздух, защото Daikin мисли за вас

Product Image Въздухопречиствателите са проектирани да се грижат за вас - осигурявайки пречистен въздух, те създават здравословен климат във вашия дом. Въздухопречиствателите ефикасно и ефективно премахват и унищожават химическите замърсители и алергените, които могат да навредят на вашето здраве.

Премахнете алергените във вашия дом

Премахнете алергените във вашия дом за по-здравословен живот!
За допълнителна защита от алергични реакции Daikin ви съветва да живеете в по-здравословна среда. Пречистете въздуха във вашата стая, защитете вас и вашето семейство.

Предимствата за вас

Пречистване на въздуха

Въздухът във вашия дом съдържа различни видове алергени като акари и полени, както и вируси и бактерии. Въздухопречиствателите на Daikin са създадени за да ги премахват.

Обезмирисяване

Нашата технология "streamer" и филтрите премахват причините за неприятни миризми.

Голям капацитет за филтриране на въздуха

Благодарение на уникалната конструкция на засмукване може да бъде филтрирано по-голямо количество въздух, което ускорява пречистването на въздуха.

Удобство

Функции като монитора, който показва текщото състояние на въздуха, правят използването на нашите въздухопречистватели просто и лесно.

Продуктова гама

Пречиствател на въздуха с технология Streamer

Пречиствател на въздуха с технология Streamer

Технологията streamer на Daikin филтрира онези въздушни частици, които често представляват сериозни рискове за здравето.

Въздухопречиствател Ururu

Въздухопречиствател Ururu

Въздухопречиствателят Ururu на Daikin премахва ефективно алергени, бактерии и вируси. Системата за овлажняване Ururu поддържа идеален баланс на влажността във вашия дом.

Технология Streamer на Daikin

“Streamer Discharge” е вид йонизация на въздуха, при която могат да се отстраняват бактерии и плесен, както и опасни химически вещества и много видове алергени.

1

Устройство Streamer Discharge: Високоскоростните електрони се разреждат, което позволява разграждането и премахването

2

Предварителен филтър: Прахът се отделя. Бактериите и алергените се премахват

3

Плазмен йонизатор: Прахът и полените се зареждат електрически и след това се изпращат към филтъра

4

Електростатичен филтър за улавяне на праха (предната част на нагънатия филтър): Прахът и тичинковият прашец се абсорбират от филтъра с електрически заряд

5

Филтър от титанов апатит (задната част на нагънатия филтър за улавяне на праха): Миризмите и вирусите се улавят от обезмирисяващия филтър

6

Обезмирисяващ каталитичен филтър: Формалдехидът и миризмите се разграждат

Ururu - овлажняване

Водата от водосъдържателя преминава в контейнера на ресивера. След това контейнера издига водата, тъй като се върти и я освобождава към филтъра. Въздухът, нагнетяван през филтъра, абсорбира влажността и я отделя в стаята като овлажняване.

  1. Водното колело издига водата от контейнера на ресивера
  2. Въздухът се нагнетява към филтъра
  3. Влажният въздух се насочва в стаята