No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Битова гореща вода със слънчева енергия

Битова гореща вода със слънчева енергия

Product Image Водосъдържателите на Daikin за битова гореща вода ви осигуряват гореща вода с най-високо качество, защото Daikin се отнася към хигиеничността на водата много сериозно.

Предимствата за вас

Без необходимост от поддръжка

Решенията на Daikin за гореща вода са проектирани за лесен монтаж, експлоатация и поддръжка. Благодарение на лесния достъп до всички компоненти и моментално производство на гореща вода.

Съвременно решение

Решенията на Daikin за гореща вода могат да се комбинират с термични слънчеви колектори от Daikin, за да използвате свободната енергия от слънцето много по-ефективно. Освен това, помпата може да се използва като топлоакумулатор.

Хигиенична гореща вода

Липсата на продължително съхранение на вода оказва голямо влияние върху качеството на произведената гореща вода. Тази вода е по-здравословна и служи за отстраняване на какъвто и да е риск от легионерска болест.

Икономия на енергия

Тези решения за гореща вода са с енергиен клас А, който може да се повиши до A++, когато се добавят слънчеви колектори.

Решения


1. Термопомпа за битова гореща вода 2. Битова гореща вода в съчетание с вашата система за отопление
hot water pump1 hotwater_2
Ако имате нужда само гореща вода, нашата термопомпа за битова гореща вода е най-ефективното решение на пазара, тъй като извлича топлина от въздуха.
Чрез топлообменник тази топлина се предава директно към топлоакумулатора - за почти моментно производство на гореща вода.
За да видите начина на работа, щракнете тук.

Ако искате да имате комбинирана система за гореща вода и отопление, ние предлагаме богата гама от най-ефективните системи за отопление с интегрирано производство на
битова гореща вода. 
Моля, щракнете тук за повече информация.Водосъдържател за битова гореща вода, осигурен срещу легионела

Конструкцията на водосъдържателя за гореща вода гарантира оптимална хигиена на водата, тъй като водата, която се подгрява се пренася по тръбна система.
Невъзможни са отлагания от утайки, ръжда, замърсявания и дори развъждане на опасната бактерия "легионела", които могат да се появят във водосъдържатели с голям обем.