No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Добре дошли в програмата Home Comfort Expert!

Product Image

Знак за най-голям опит с продуктите на DAIKIN  

Нашата програма Home Comfort Expert е специална услуга, предназначена крайните клиенти, нуждаещи се от климатик за дома. Daikin гарантира, че партньорите, избрани като Home Comfort Експерти, са били подложени на строг процес на подбор и са добре запознати с продуктите и технологиите на Daikin.
Home Comfort Експертите са в състояние да ви осигурят най-високо качество на обслужване, съчетано с най-атрактивните цени и специални оферти. Всичко това ще създаде перфектния климат във вашия дом.
.
 • Шоурум на Daikin

  Вижте нашите продукти в шоурумите Home Comfort Expert, където експертите ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да изберете климатика, който ви подхожда най-много.

 • Експерти

  Едно от най-строгите изисквания към нашите Home Comfort Експерти е непрекъснато обучение. Целият персонал се състои от високо квалифицирани специалисти с много професионални знания за продуктите. Затова те  са в състояние да осигурят подкрепа във всяка една област, свързана с климатизацията на дома.

 • Пълна поддръжка

  Когато отидете при Home Comfort Expert вие не само купувате продукт. Вие купувате пълния пакет, който включва консултация, съвети от експерти, съобразени решения, професионален монтаж и поддръжка. Това е нещо, вие ще получите само при нашите Home Comfort Експерти.

 • Специални оферти

  Нашите партньори Home Comfort Expert често имат атрактивни специални оферти, които не можете да получите при други представители на Daikin. Предложенията могат да варират от ценови отстъпки до удължена гаранция или специални услуги.