No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Центрове за обработка на данни

Решения за охлаждане на сървърни помещения

Product Image

За да поддържа безпроблемната работа на ИТ оборудването, Daikin предлага надеждни решения, проектирани за справяне с интензивната топлина, генерирана от сървърите. 

Предимствата за вас

Надеждност на системите

Тъй като изискванията за сървърните помещения стават все по-големи, Daikin предлага висока надеждност, стабилност и икономична работа, които са ви необходими, когато търсите надеждно охлаждане през цялата година.

Технология за свободно охлаждане

Технологията на Daikin за свободно охлаждане спестява мощност и енергия чрез използване на студения външен въздух за климатичната система.  

Икономия на разходи

Водоохлаждащите агрегати на Daikin може да имат и опция за рекуперация, която извлича топлината от процеса на охлаждане. По този начин водоохлаждащите агрегати осигуряват евтино комфортно отопление за офиси. 

Намален въглероден отпечатък

Тъй като водоохлаждащите агрегати със свободно охлаждане използват по-студения външен въздух за предварително охлаждане на водата, използвана за охлаждане на сървърните помещения, а също така рекуперацията осигурява свободно отопление за вашите офиси, водоохлаждащите агрегати на Daikin намаляват въздействието на системата върху околната среда.

Продукти

Общ преглед