No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Преработка на хранителни продукти

Преработка и съхранение на хранителни продукти

Product Image

Daikin предлага богата гама от надеждни решения за замразяване за всеки етап от оглеждането и производството на хранителни продукти - от охлаждащи производствени линии и охлаждане по време на складово съхранение до замразяване на готовата продукция.

Предимствата за вас

Гъвкавост на приложение

С възможност за охлаждане до -45°C, гамата на Daikin осигурява ниски температури, подходящи за вашите изисквания. Благодарение на постоянната температура, дори и лесно развалящите се продукти остават свежи за по-дълго време.

Прецизно регулиране

Водоохлаждащите агрегати на Daikin осигуряват прецизно регулиране на температурата на водата по време на производството на хранителни продукти, за използване на процеси на охлаждане и по-широкообхватна климатизация на производствената среда.

Намаляване на въздействието върху околната среда

Решенията на Daikin могат да комбинират замразяване при преработка на хранителни продукти със системи отопление, климатизация и обработка на въздуха с цел оптимизиране на енергийната ефективност практически във всяка среда.

Ниски нива на работен шум

Решенията на Daikin са компактни и имат ниски шумови емисии - затова те са идеални за градска среда, в която пространството и нивата на шум често са стриктно ограничени.

Продукти

Общ преглед