No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Складово съхранение

Приложения за складово съхранение

Product Image

Гарантирането на качеството на стоките е жизнено важно за всеки склад. Интегрираният подход на Daikin за отопление, охлаждане и климатизация на складове спомага за оптимизация на условията, както и за намаляване на въздействието върху околната среда и сметките за електроенергия. 

Предимствата за вас

Качество на въздуха

Високоефективните решения на Daikin за обработка на въздуха предлагат прецизно регулиране на вентилацията, влажността и качеството на въздуха в складовите помещения в зависимост от вашите изисквания.

Рекуперация на топлина

Вентилацията с рекуперация на топлина оптимизира баланса между външната и вътрешната температура и нивата на влажност. Системата намалява натоварването върху климатичната система с около 31%.

Свободно охлаждане

Чрез включване на опцията за свободно охлаждане, вашето решение може да намали цялостното потребление на енергия като същевременно се осигурява подаване на свеж въздух в помещенията.

Висок капацитет на замразяване

Daikin предлага енергийно ефективни и високонадеждни решения за замразяване за складове. Агрегатите са компактни и лесни за монтаж и предлагат много тих работен режим.

Продукти

Общ преглед