No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Промишлени кондензаторни агрегати

Промишлени кондензаторни агрегати

Product Image

Доказаната гама от промишлени хладилни агрегати на Daikin комбинира ефективност и надеждност с лесен монтаж и поддръжка, което ги прави перфектен избор за ниско- и среднотемпературни приложения като хладилни камери, хипермаркети и хранително-преработвателни предприятия.  

Предимствата за вас

Широк температурен диапазон

От хладилни камери до площадки за готова продукция за хранително-преработвателната промишленост, Daikin предлага прецизна температурна среда за замразяване с голям капацитет.

Надеждна работа

Устойчив на атмосферните условия корпус с антикорозионна обработка защитава промишлените кондензаторни агрегати, за да се гарантира по-дълъг експлоатационен период дори и при най-суровите климатични условия.

Икономия на разходи и енергия

Модерните термопомпени и инверторни технологии на Daikin осигуряват високоефективна работа - за значителни икономии на разходи и енергия.

Лесен монтаж

Външните промишлени кондензаторни агрегати на Daikin са лесни за монтаж, дори когато мястото е ограничено, благодарение на техните малки размери и намалени изисквания за тръбен път.

Съоръжение за съхранение на хранителни продукти

 • Хладилни камери

  Технологията на Daikin за замразяване поддържа замразяване с постоянна температура в хладилните камери.


 • Складове за готови хранителни продукти

  Daikin предлага надеждно решение за складове за готови хранителни продукти, в където най-важен е контролът на качеството на продуктите.

 • Големи супермаркети

  Интегрираните системи на Daikin са достатъчно гъвкави за различните температури, необходими при продажба на дребно и намаляват потреблението на енергия с около 50%.

 • Преработка на хранителни продукти

  Daikin предлага надеждни решения за замразяване при преработка на хранителни продукти за всеки етап от култивацията и производството.

Технологии

 • Инверторна технология

  Уникалната инверторна технология на Daikin използва само мощността, необходима за реалното натоварване, което води до по-висока енергийна ефективност, по-бързо постигане на условия на комфорт и по-бързо изплащане на вашата инвестиция в ОВК.
 • Економайзер

  Функцията на економайзера предлага две основни предимства:
  1. Повишаване на капацитета на изпарителя с по-малко необходима мощност
  2. Намаляване на отделяната температура, което пести енергия и е благоприятно за компресора