No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Промишлена вентилация

Промишлена вентилация

Product Image

Daikin осигурява точно регулиране на температурата и влажността в няколко промишлени зони чрез модулна комбинация от агрегати - тези тела могат и да бъдат изготвени по индивидуална поръчка, за да съответстват на потребностите на конкретна сграда.

Предимствата за вас

Индивидуални решения

Модулните и изготвени по индивидуална поръчка системи на Daikin ви осигуряват пълен контрол върху монтажа и проектирането. Всеки агрегат може да бъде оразмерен в зависимост от индивидуални размери.

Енергийна ефективност

Въздухообработващи климатични камери на Daikin за оптимална енергийна ефективност - с полиуретанови панели, интелигентно разположени филтри и широк диапазон от опции за рекуперация на топлина.

Богата продуктова гама

Системите на Daikin могат да обработват въздушни потоци с дебит от 500 m3/h до 140 000 m3/h – и всеки отделен агрегат може да се адаптира, за да подава необходимия въздушен поток.

Модулна конструкция

Модулната конструкция на Daikin е подходяща за пространствените ограничения на всяка инсталация - въздухообработващите климатични камери могат да се оразмеряват на стъпки от 1 cm и да се сглобяват на място без заваряване.

Продукти

Общ преглед