No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Водоохлаждащи агрегати с въздушно охлаждане

Водоохлаждащи агрегати с въздушно охлаждане

Product Image

Водоохлаждащите агрегати с въздушно охлаждане на Daikin осигуряват идеалното решение за охлаждане за промишлени приложения. Дори при сурови условия нашите висококачествени водоохлаждащи агрегати гарантират ефективност и пестене на енергия.

 

Предимствата за вас

Богата продуктова гама

Благодарение на богатата продуктова линия за средни и големи приложения, вие можете да сте сигурни, че ще намерите подходящия модел.

Гъвкавост на приложение

Daikin осигурява енергийна ефективност на широк диапазон приложения за технологично охлаждане, за всички условия и изисквания за охлаждане.

Икономия на разходи и енергия

Най-модерната технология на Daikin постига енергоспестяваща работа и забележителна ефективност на икономии.

Висока работна ефективност

С особено внимание, насочено към доусъвършенстване на всеки детайл от работната операция, Daikin комбинира несравнима ефективност с икономична работа.

Продукти

Общ преглед

Допълнителна информация

Водещ световен център за развойна дейност

Центърът за приложно развитие на Daikin е най-модерното предприятие в света за изследване и развитие в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията (ОВК).


Компресори

В основата на всеки водоохлаждащ агрегат на Daikin е нашият уникален усъвършенстван компресор. Комбиниран с инверторна технология, той гарантира оптимална ефективност при всяко приложение.

Хладилни агенти

Водоохлаждащите агрегати на Daikin са разработени за работа с хладилни агенти R-407C, R-410A и R-134a - най-често използваните хладилни агенти на пазара. А те са и най-добрите по отношение на енергийната ефективност и въздействието върху околната среда.