No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
Водоохлаждащи агрегати с водно охлаждане

Водоохлаждащи агрегати с водно охлаждане

Product Image

Ефективните водоохлаждащи агрегати с водно охлаждане на Daikin, изискващи незначителна поддръжка, з особено подходящи за критично важни промишлени приложения, при които се изисква прецизно регулиране на температурата с диапазон ±0,5°C. 

Предимствата за вас

Богата продуктова гама

Нашата богата продуктова линия за средни и големи предприятия означава, че вие със сигурност ще намерите оптималния модел за вашето приложение.

Гъвкавост на приложение

Daikin осигурява енергийна ефективност на широк диапазон приложения за технологично охлаждане, за всички условия и изисквания за охлаждане.

Забележителна издръжливост

Водоохлаждащите агрегати на Daikin с турбокомпресор използват най-новата технология за компресорите, за да осигурят забележителна издръжливост и незначителни разходи за поддръжка.

Голям капацитет

Капацитетът на нашите водоохлаждащи агрегати достига до 10 800 kW за един агрегат и съответства на топлинните източници за системите за централно отопление и охлаждане.

Продукти

Общ преглед
  • Големи предприятия

    Дори големи предприятия със сериозно потребление на енергия могат да се възползват от забележително икономичната работа, която намалява потреблението на енергия.  


  • Технологично охлаждане

    Водоохлаждащите агрегати на Daikin са перфектното решение за технологично охлаждане при тежки условия като предлагат прецизно регулиране и стабилност при всяко изискване за температура.

  • Централизирано охлаждане

    Високоефективните големи водоохлаждащи агрегати с турбокомпресор осигуряват несравнима надеждност и стабилност за системи за централизирано охлаждане на големи предприятия.

Технология с турбо компресор

Иновативният работещ без триене турбо компресор на Daikin има само една движеща се част за по-голяма ефективност, подобрена надеждност и по-малко разходи за поддръжка.

Инверторна технология

Уникалната инверторна технология на Daikin използва само мощността, необходима за реалното натоварване, което води до по-висока енергийна ефективност, по-бързо постигане на условия на комфорт и по-бързо изплащане на вашата инвестиция в ОВК.