Daikin

Стенни климатични тела
Серия CTXS/FTXS-K

Семпъл стил за спокоен нощен сън

Серия CTXS/FTXS-K е проектирана с мисъл за функционалност и изчистеност. Благодарение на своите плавни извивки и линии, той лесно се вписва в съвременните спални и други малки пространства. Елегантните аеродинамични контури бяха създадени, за да съответстват на всички модерни интериори. Този минималистичен и модерен дизайн прави CTXS/FTXS-K ненатрапчив и добавя дискретен стил към вашата спалня.

Висококачествена изработка

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

Съвършенството е в детайлите. Ето защо дискретния и функционален дизайн на стенното тяло е висококачествено изработен. Матовият кристално бял цвят придават на вътрешното тяло свеж и изтънчен вид. Скритите предварително приготвени отвори за долен и страничен тръбопровод гарантират, че серия CTXS/FTXS-K се вписва идеално във вашия вътрешен декор.

Дистанционно управление

Искате ли да направите стаята си комфортна само с натискане на един бутон? Няма проблем, серия CTXS/FTXS-K се доставя с удобно за потребителя дистанционно управление. Проектирано със същата грижа и внимание, като вътрешно тяло, дистанционното управление също има минималистичен модерен дизайн. За перфектно съчетание, дистанционното управление и вътрешното тяло са висококачествено изработени с матово кристално бял корпус.

Тих до блаженство

Тишината е важна за добрия сън. Daikin измина дълъг път, за да ви помогне да спите комфортно и спокойно. Резултатът е вътрешно тяло, което работи почти незабелязано. Шумът достига едва до 19 dBA - тих като шепот. Спете дълбоко!

Върхови експлоатационни характеристики

Благодарение на непрестанния стремеж на Daikin към по-голяма ефективност, серия CTXS/FTXS-K постига върхови експлоатационни характеристики. Инверторно управлявания климатик регулира използваната мощност според текущите потребности. Това осигурява значителни икономии на енергия при повишен комфорт, тъй като стайната температура се поддържа на постоянно ниво. В резултат на това, серия CTXS/FTXS-K може да подобри клас А за енергийна ефективност в гамата.

Идеално оразмерен за модерни спални

Серия CTXS/FTXS-K е проектирана специално за по-малки спални, които са типични за сегашните модерни домове. По-високите стандарти за изолация също намаляват значително изискванията за капацитет на климатизацията. Новият климатик клас 15 е напълно адаптиран към тези модерни изисквания, като осигурява икономии на енергия и изцяло ново ниво на комфорт.

Енергоспестяващи функции

ENERGY SAVING FEATURES

За още по-голямо подобряване на комфорта и ефективността на серия CTXS/FTXS-K, сензорът за присъствие - интелигентното око, настройката на икономичен режим и седмичния таймер осигуряват значителни икономии на енергия.