Daikin

Nexura
най-доброто от свята в едно

Отопление и охлаждане, лъчиста топлина

Nexura ви предлага най-доброто в отоплението и охлаждането, в комфорта и дизайна. Естествено, той използва модерна термопомпена технология, но най-добрата му характеристика е скрита: предният панел се нагрява, за да ви даде онова семейно и уютно усещане за топъл радиатор.

Стилен дизайн за модерен интериор

Видът на подовото тяло Nexura е функционален и стилен. Неговият стилен дизайн и плавни линии се вписват лесно в съвременния интериор.

Панел, излъчващ топлина

RADIANT HEAT PANEL

За още по-голям комфорт в студени дни, алуминиевият преден панел на Nexura има възможност да се нагрява, точно както обикновен радиатор. 
Резултатът? Комфортно усещане за топъл въздух, който ви обгръща.  
Всичко, което трябва да направите, за да активирате тази уникална функция, е да натиснете бутон "излъчване" на вашето дистанционно управление, за още по-уютна атмосфера в стаята. 

Най-доброто в комфорта

Nexura създава оптималния комфортен вътрешен климат през цялата година като комбинира предимствата на ефективността от термопомпа с комфорта на традиционна система за отопление. Неговия много нисък дебит на въздушния поток и съвсем безшумната работа създават съвършено спокойна атмосфера, докато излъчващият преден панел отоплява до комфортните 22°C, за да създаде приятен въздушен поток точно както радиатор.

Висока енергийна ефективност до 400%

Nexura ENERGY EFFICIENT UP TO 400%

Когато е в режим на отопление, Nexura използва въздуха като възобновяем енергиен източник. Това го прави по-ефективно решение за отопление, отколкото отопление, на базата на изкопаеми горива. Тялото постига коефициент на преобразуване на енергията (СОР), по-голям от 4 (4,36). Това означава, че системата осигурява повече от 4 киловата при капацитет на отопление или охлаждане за всеки 1 киловат използвана електроенергия, което поставя неговия коефициент на ефективност на повече от 400%.

Лесен за монтаж и управление

Независимо дали е вграден, монтиран на стена или върху крачета на пода, Nexura е дискретен и се вписва перфектно във вашия интериор.

Инверторна технология

Инверторната технология, разработена от Daikin, е истинска иновация в областта на климатизацията. Принципът е прост - инвертори регулират използваната мощност според текущите потребности. Тъй като инверторът следи и регулира температурата винаги, когато е необходимо, потреблението на енергия спада с 30% в сравнение със система с традиционно включване и изключване.