Daikin

Предимства
на касетата с кръгъл поток

360° ВЪЗДУШЕН ПОТОК

pic02Функционирането на 360° осигурява равномерно разпределение на температурата и въздушния поток във вашия офис, ресторант или магазин без никакви мъртви зони.

САМОПОЧИСТВАЩ СЕ ПАНЕЛ

autoclean2Касетата с кръгъл поток на Daikin може да е снабдена със специален филтър, който се самопочиства веднъж на ден, като осигурява постоянна и оптимална ефективност. Резултат? Ефективността се увеличава до 50% в сравнение със стандартните панели.

СЕНЗОР ЗА ПРИСЪСТВИЕ

pressensorДопълнителеният сензор за присъствие спестява до 27% повече при потреблението на енергия и позволява на системата да реагира динамично в зависимост от наличието на хора в стаята.

ПОДОВ СЕНЗОР

floorsensorЗа оптимизиране на вашия комфорт, касетата с кръгъл поток е снабдена с допълнителен подов сензор. Подовият сензор гарантира равномерно разпределение на температурата между тавана и пода. Теченията и студените стъпала стават част от миналото.

МНОГОВАРИАНТЕН МОНТАЖ

3602Допълнителната окомплектовка за херметизация прави възможно постигане на 2-посочна, 3-посочна или 4-посочна конфигурация на въздушния поток за монтаж в ъгли, близо до стени или в дълги стаи или помещения с нестандартна форма.

УМЕЛО СКРИТА В ТАВАНА

ceiling2Касетата с кръгъл поток е конструирана за лесен монтаж в окачени тавани. Декоративният преден панел на касетата се предлага в 2 цветови варианта: бял с бели жалузи и бял със сиви жалузи.

НОВ КОНТРОЛЕР

Подобреният жичен дистанционен контролер BRC1E52A/B ви осигурява достъп до пълната функционалност на касетата с кръгъл поток, включително 3 седмични таймера и наблюдение на потреблението на енергия.controller2