No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Оптимален дизайн и комфорт за спални и малки помещения

Daikin пусна в продажба нова гама стенни тела, предназначена да отговори на най-високите изисквания за съвременната спалня – едновременно като дизайн и възможности. Тези климатици ще осигурят перфектен комфорт и в същото време се сливат ненатрапчиво с интериора.

dpr051 - FTXS-K_install_250

Дискретен и модерен дизайн

Дискретният и модерен дизайн на климатика се вписва във всеки интериор. Плавната извивка се съчетава хармонично със стената – ненатрапчиво присъствие, което красиво се интегрира със съвременните спални и други малки помещения. Гладкият и функционален дизайн е допълнен с висококачествено кристално бяло матово покритие.

Тишината и спокойствието в спалнята са най-важни. Затова новите стенни тела са проектирани да работят почти незабелязано. С ниво на шум, по-ниско от 19 dBA, Daikin осигурява отлична почивка през нощта.


Климатик клас 15 за малки помещения

За да се приспособи към сегашната тенденция за по-малки спални и по-добра изолация, Daikin разшири гамата си със стенно тяло клас 15. То предоставя необходимия комфорт и в най-малките стаи на къщата. В помещения, където преди е бил необходим клас 20, вече е достатъчен клас 15 при това с по-малко въздушни течения и по-ниско ниво на шум. Новата гама, включително климатиците клас 15, ви дава по-голяма гъвкавост за разпределяне на капацитета на външното тяло на мулти модела, включително на новия 3-портов клас 40. По този начин се осигурява перфектен комфорт, съчетан с модерен дизайн за цялата къща.

dpr051 - FTXS-K_illustration_250

Отлична производителност

Благодарение на непрекъснатия стремеж на Daikin за по-голяма ефективност, новата серия предлага върхова производителност. Инверторна технология регулира използваната мощност  да отговаря на действителните потребности и реализира значителни икономии на енергия. Така се осигурява максимален комфорт и енергийна ефективност клас “А” за цялата гама. Допълнителни икономии на енергия може да се постигнат благодарение на седмичния таймер и интелигентно око, което автоматично активира икономичен режим, когато не се открива присъствие.

С дискретен и лесно интегриращ се дизайн, работещ по-тих от шепот, висока енергийна ефективност и надлежно оразмеряване, новата гама стенни тела е наистина идеалното решение за спални или други малки помещения.