No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Производителност при реални условия: Daikin поведе по пътя към сезонна ефективност

Сезонна ефективност: измерване истинската производителност в реални ситуации


Екологичните въпроси като глобалното затопляне и намаляващите запаси от изкопаеми горива доведоха до необходимостта от по-ефективни системи за климатичен контрол. Това е изразено в настойчивите европейски екологични цели, които трябва да бъдат изпълнени до 2020 година, често посочени като целите 20-20-20. За да се реализират ефективно тези цели, Европа нареди по-реални измервания на действителната ефективност на системата: така наречената сезонна ефективност.

Измерванията на сезонната ефективност на климатични системи по този начин доведе до проекти, които оптимизират общото използване на енергия през целия сезон при реални условия.

Гама на външни и вътрешни тела Sky Air сезонна ефективност
Гамата Sky Air сезонна ефективност предлага два варианта на сезонна ефективност: RZOG-L Seasonal Smart за върхова сезонна ефективност, и RZOSG-L Seasonal Classic за приложения с по-малки изисквания за гъвкавост. И при двете линии външните тела предлагат подобрения с повече от 40%* по отношение на съществуващите системи Sky Air.

* FCQHG100F + RZQG100L7V1 SEER стойности, в сравнение с предходната FCQH100D + RZQ100D9V1

Пълната гама от вътрешни тела, поддържани от двете системи, предлага най-подходящия избор за собствениците на малък бизнес, които са загрижени за своите спестявания и за екологията.