No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Новата касета с кръгъл поток на Daikin поставя стандарт за комфорт и ефективност

Брун ам Гебирге, май 2012 - Daikin Europe NV е първият на пазара с пълна гама от Sky Air вътрешни и външни тела за търговски приложения, които вече са оптимизирани за новия стандарт сезонна енергийна ефективност. В новата линия са включени FCQG и FCQHG касети с кръгъл поток – вътрешни тела с множество енергоспестяващи комфортни функции.

Перфектен комфорт за вашите клиенти и в исока ефективност във всички ситуации

Благодарение на подаването на въздуха на 360°, касетата с кръгъл поток осигурява равномерна температура в цялото помещение без мъртви точки. Вграденият датчик за присъствие не само позволява икономия на енергия, когато стаите са празни, но и когато стаята е заета. Той насочва въздушния поток далеч от хората в помещението, осигурявайки комфорт без течение. Подовият сензор измерва средната температура на пода и осигурява равномерно разпределение на температурата по височина на помещението. Касетата с кръгъл поток работи тихо и незабележимо, създавайки перфектен комфорт и привлекателна среда за вашите посетители и гости.


Гъвкава инсталация

Касетите с кръгъл поток са с лесна инсталация, благодарение на индивидуално регулируемите жалузи. Те лесно могат да бъдат затворени чрез жичното дистанционно управление при инсталация в ъглите и в близост до стените. Не е необходимо и да променяте местоположението на тялото при пренареждане на интериора. Дистанционният жичен контролер също поддържа пълен достъп до функциите на тялото и функциите за пестене на енергия, включително показание за използваните киловати, както и гъвкав график за различните сезони. За подобряване на контрола, DIII-NET вече е наличен като стандарт.Контакт за пресата