No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Открийте един нов свят на интериорен дизайн... Daikin Emura - следващото поколение на луксозна климатизация!

Брун ам Гебирге, ноември 2013. За елегантността и ефективността в контрола на климата, концепцията на проектирането е определяща. Интелигентната технология, с елегантно извит силует, обещава ново поколение климатизация за вашия дом, гарантирайки изключителен стил и комфорт. Така че пригответе се да се влюбите...

Daikin Ururu Sarara - нов, печелещ награди дизайн и максимална енергийна ефективност за пълен комфорт в помещението

Брун ам Гебирге, октомври 2013 година. Ururu Sarara е първата в света термопомпена инсталация, съчетаваща охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и премахване на влажността. Това осигурява приятен и контролиран комфорт през цялата година. На японски Ururu значи овлажняване и Sarara значи изсушаване. За съвременния си дизайн Ururu Sarara спечели престижната награда Red Dot Design Award. Новия, екологичен и високо ефективен хладилен агент R32, е това което прави Ururu Sarara най-ефективния в своя клас на пазара, с енергиен етикет A+++ в категорията за енергийна ефективност.

DAIKIN лансира на Европейския пазар първата термопомпа въздух-въздух с хладилен агент R32

Брун ам Гебирге, октомври - ноември 2013 г. Daikin лансира на пазара първата в Европа термопомпа въздух-въздух, която работи с екологичния хладилен агент R32. Хладилният агент R32 е това, което направи Ururu Sarara най-ефективната термопомпа в своя клас на пазара. Ururu Sarara е първата в света термопомпена система, съчетаваща охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и премахване на влажността. На японски Ururu значи овлажняване и Sarara значи изсушаване. За съвременния си дизайн Ururu Sarara спечели престижната награда Red Dot Design Award.

DAIKIN лансира на Европейския пазар първата термопомпа въздух-въздух с хладилен агент R32

Брун ам Гебирге, октомври - ноември 2013 г. Daikin лансира на пазара първата в Европа термопомпа въздух-въздух, която работи с екологичния хладилен агент R32. Хладилният агент R32 е това, което направи Ururu Sarara най-ефективната термопомпа в своя клас на пазара. Ururu Sarara е първата в света термопомпена система, съчетаваща охлаждане, отопление, пречистване на въздуха, вентилация, овлажняване и премахване на влажността. На японски Ururu значи овлажняване и Sarara значи изсушаване. За съвременния си дизайн Ururu Sarara спечели престижната награда Red Dot Design Award.

Четиридесет успешни години в Европа: Daikin Europe N.V. празнува четиридесет години на професионализъм в Остенде.

Остенде, октомври 2013 година, точно преди четиридесет години европейската централа на Daikin Industries Ltd. отваря врати в Остенде, Белгия. От 01.10.1973 година японският специалист в климатичните инсталации Daikin обслужва европейския пазар, Африка и Близкия изток. Централата в Остенде се разви във важно място за проучване и разработка на иновативни продукти, които да отговорят на изискванията на пазара.

Нещо повече за Daikin Altherma нискотемпературна термопомпа

Лятото вече свърши.... сутрин е студено и имате нужда от по-дебела дреха. Освен колко топло да се облечете има и други важни въпроси - как да стоплите Вашия дом. Отново високи сметки за електричество или парно отопление... А може би сте горди притежатели на нов дом и се нуждаете от система за отопление последен модел на техниката, която е лесна за ползване, с ниски разходи и щади околната среда. Нашият отговор е един – Daikin Altherma нискотемпературна термопомпа. Тя ви осигурява комбиниран комфорт - отопление, гореща вода и възможност за охлаждане.

Един друг поглед към Daikin

Daikin доказа, че не е само компания - лидер на пазара на климатични решения, а също и че има друга страна - социално ангажирана компания, която помага на хората в нужда.

Daikin представи нискотемпературен хидравличен модул за VRV

Daikin пусна на пазара новия нискотемпературен хидравличен модул за последното поколение термопомпи VRV, които доставят високо ефективно отопление и охлаждане. Вътрешното тяло на нискотемпературния хидравличен модул е проектирано специално да работи с VRV IV, последното поколение VRV и е единствената независима от времето VRV система на пазара в момента.

Daikin представи новия intelligent Touch Manager

Новият intelligent Touch Manager на Daikin предлага пълният пакет за енергийно ефективен контрол на климата. Новият intelligent Touch Manager на Daikin е малка система за управление на сгради, която представлява значителна стъпка напред в интелигентното енергийно управление, енергийната ефективност и контрол на климата.

Инверторна технология на Daikin: За ефективен, надежден и икономически ефективен контрол на климата

Инверторната технология на Daikin е истинско нововъведение в областта на климатизацията. Инверторно-контролираните климатични системи са високо ефективни, съобразени с последното европейско законодателство и могат да помогнат за намаляване на сметките за енергия за домакинствата, без компромис по отношение на нивата на комфорт.

VRI IV: Комплексно иноваторско решение на Daikin

При разработването на VRV IV, Европейският център за развитие на Daikin предоставя цялостно решение за различните географски и климатични условия в Европа, и същевременно определя стандарт за комфорт при охлаждане и отопление. Черешката на тортата: VRV конфигураторът, който позволява опростена конфигурация и въвеждане в експлоатация. Продуктовите разработчици, инженерите Дейвид Стиин и Кевин Ампе от Европейския център за развитие на Daikin и Алейн Де Лил ментор отдел „Поддръжка“, коментират VRV IV.

Daikin стартира супер ефективни безчеткови DC вентилаторни конвектори

Новата гама тела BLDC (безчеткови DC) вентилаторни конвектори на Daikin намаляват потреблението на енергия с до 70%, в сравнение с моделите, оборудвани с двигатели за променлив ток. Тази супер ефективна гама може да поддържа повишени нива на комфорт с минимално отклонение в температурата на въздуха и относителната влажност.

Daikin пусна на пазара ново стенно тяло с висока сезонна ефективност

Брун ам Гебирге, април 2013 - Daikin разшири своята K-серия на стенни тела FTXS за да осигури оптимален дизайн и комфорт за целия дом. Новите тела - клас 35, 42 и 50 допълват по-малките тела, произведени през 2012 г., което означава че продуктовият обхват сега може да осигури високи нива на комфорт и енергийна ефективност за целия дом - от най-малката спалня до най-голямата жилищна площ.

Daikin напълно плоска касета - Дизайн и Новаторски дух в едно

Daikin пусна на пазара напълно плоска касета за търговските системи за климатичен контрол Sky Air и VRV. Това ново вътрешно тяло предлага висока енергийна ефективност и отлични нива на комфорт в един уникален дизайн.

Четири фирми бяха отличени като Daikin HOME C°MFORT EXPERT

Виена, април 2013 - Четири фирми бяха избрани да се присъединят към новата партньорска програма на Daikin "Home C°omfort Experts". Тази изключителна програма от лидера на климатичния пазар в световен мащаб - е израз на най-високо ниво на компетентност във всички области на климатици Daikin.

DAIKIN започва ексклузивна партньорска програма

Брун ам Гебирге, юни 2012 - Daikin Airconditioning, световен лидер на климатичния пазар, наскоро стартира партньорската програма "Home C°mfort Expert". Специално са избрани изключително високо квалифицирани и добре обучени партньорски фирми. Те компетентно ще представят Daikin като Home C°mfort Expert.