No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

С най-продаваната термопомпа Altherma въздух-вода, Daikin отпразнува десетилетие на комфорта

Като лидер на климатичния пазар, през 2006 г. Daikin представи първата си термопомпа въздух-вода, модел Daikin Altherma. За изминалите десет години над 350.000 клиенти се довериха на Daikin Altherma.

DAIKIN представя VRV добавка за AUTOCAD, намаляваща времето за проектиране

Daikin Europe, водещият в отрасъла производител на климатични тела, предлага добавка CAD за Autodesk AutoCAD 2D. VRVCAD, новият софтуер за проектиране на тръбопроводи, цели да гарантира по-бързо изготвяне на схемите, като гарантира, че новите VRV системи ще отговарят на изискванията на сградата на всеки етап от проекта, като също опростява остойностяването на проекта.

Лесно управление на сградата Daikin представя на търговците на дребно ново решение за централизирано управление чрез сензорен екран

Новото лесно за използване решение на Daikin за централизирано управление чрез връзка с облака опростява наблюдението и управлението на сградни системи и намалява енергийните разходи.

Новото решение на Daikin за "невидима" климатизация се доказва като успешно за градовете в цяла Европа

Само за един месец след пускането си на пазара, новата i-серия на VRV IV на Daikin привлича значителен интерес от страна на монтажници и собственици на сгради, които търсят дискретно, но енергийно-ефективно решение за климатизация. Това уникално външно тяло тип VRV е разработено от Daikin специално за градовете и градските зони, в които трябва да се поддържа естетиката на сградите.

Защитете се от алергии с въздухопречиствателите на Daikin

С настъпването на пролетта, заедно с цъфтежа на цветята и затоплянето на времето започва и сезонът на алергиите. Много хора усещат в различна степен симптоми като хрема, дразнене в носа и очите, кихане и подсмърчане.

Новата серия VAM-FC за вентилация е съвместима с изискванията за екодизайн

Съгласно новите регламенти на ЕС за екодизайн (ЕС 1253/4-2014), които влизат в сила през януари 2016 г., всички вентилационни системи без активно охлаждане или отопление ще трябва да отговарят на минимални стандарти за енергийна ефективност и за етикетиране, насочени към постепенното извеждане от експлоатация на всички неефективни системи и повишаване на ефективността на продукти, свързани с енергопотреблението.

Уникалното интелигентно охлаждане гарантира сигурност на данните

Тъй като компаниите стават все по-зависими от цифрови и мобилни технологии, надеждността е от първостепенно значение за защитата на критични за промишлеността данни и процеси.