No label found for: logo.title
No label found for: logo.title

Porta Fira

Хотелът Santos Porta Fira се счита за най-добрия небостъргач в света и е отличен с престижната архитектурна награда “EMPORIS AWARD 2010” . Той е разположен в един от най-важните икономически райони на Барселона - в L’Hospitalet срещу Fira Gran Vía, на превъзходно място за достъп до центъра на Барселона и летището El Prat.

Мултимедия

Отзиви

Този проект утвърди за пореден път позицията на Daikin като лидер в климатизацията на широкомащабни обекти, който може да предостави решения, известни със своята точност и надеждност, но също така и с енергийната си ефективност.

Защо Daikin

Клиентът е отявлен привърженик на Daikin, като от 1996 г. е инсталирал оборудване на Daikin.

Обща информация

Клиент

Хотел Santos Porta Fira
http://hotelbarcelonaportafira.com

Приложения

  • Хотели

Потребност

  • Климатизация
  • Контрол
  • Отопление

Решение

Компанията Daikin бе избрана, за да изпълни високите стандарти на комфорт на този уникален 24-етажен хотел с височина 113 метра, като монтира 74 външни тела и 664 вътрешни тела и хладилен агент R-410A, на директно изпарение и два водоохлаждащи агрегата с въздушно охлаждане с едновинтов компресор и хладилен агент R-134a.

Адрес

Система

Име на продукта: VRV

Тип

  • Приложни системи
  • Отопление
  • VRV

Преглед на агрегатите

74 външни тела (60 x VRV външни тела с регенериране на топлина), управлявани чрез Intelligent manager; 664 вътрешни тела; 2 x водоохлаждащи агрегата с въздушно охлаждане (EWAD 600 BJYNN/Q)

Информация за конструкцията

Тип

Нови сгради

Година

Януари 2010 г.

Добавена стойност

В сградата има инсталирана система за управление на сгради, марка Daikin, модел I-512 Manager, като от тази система е възможно да се контролира достъпа до климатичната система, да се направи превантивна и прогнозна поддръжка, проследяване и наблюдение на всички компоненти на Daikin (ACNSS) денонощно и през цялата година. Системата за наблюдение и контрол осигурява непрекъснато и съвършено оптимизирано функциониране на агрегатите и апаратурата, което гарантира надеждността и оптимизацията на потреблението на инсталацията.

Информация за партньори

Монтажник

Climava
Ограничена отговорност