Ние ценим нашите партньори!

Comfora

Daikin признава и оценява важния принос на българските им партньори. За да изкаже признателност си на своите партньори, Daikin проведе, както всяка година наградите Daikin Kings Awards. Всяка година Daikin Central Europe избира най-добре представящите се компании на базата на три категории:

●     Най-голям оборот

●     Най-висока удовлетвореност на клиентите

●     Изключително представяне

Тази година наградите бяха връчени от инж. Димитър Михов (специалист по продажбите) в офисите на победителите. Победителите получиха сертификат, трофей и пътешествие Daikin Kings, което ще се състои, когато ситуацията позволява.

Ето ги и нашите победители!

MMC отбеляза най-голям оборот в България за изминалата година. Инж. Владимир Венков получи наградите за MMC Инк ЕООД. MMC Инк ЕООД е един от първите официални дистрибутори на Daikin в България и разполага с офиси в София, Варна, Бургас, Пловдив и Русе. Фирмата се концентрира изцяло върху продуктовата гама на Daikin и специализира в проектиране, предлагане и обслужване на нашите продукти.

DK_MMC.jpg

 

Инж. Владимир Венков, изпълнителен директор на MMC Инк ЕООД (ляво) и инж. Димитър Михов (дясно).

DK_Bittel.jpg

 

Георги Гочков, управител на фирма Биттел ЕООД (ляво), приема наградата от инж. Димитър Михов (дясно).

В категорията най-висока удовлетвореност на клиентите беше избранa фирма Биттел ЕООД. Те заслужиха това отличие с тяхната оригинална B2B платформа за онлайн поръчки, която може да се ползва, не само от компютър, но и от смартфон. Така се ускорява процеса на поръчка и климатичното оборудване достига по-бързо до потребителите.

Биттел ЕООД печели награда Daikin Kings Awards за поредна година.

А за изключително представяне беше наградена компанията Тюлипс ООД, което тя заслужи с проекта си приложни системи за бизнес комплекса Advance Business Center в София. Тюлипс има реализирани над 600 системи Daikin Altherma в България и множество иновативни проекти. 

DK_Tulips.jpg

 

Инж. Иван Шишков (ляво) представи Tulips при награждаването.

Победителите от всички държави в Daikin Central Europe участваха в церемония, посветена на техните отличия, която протече на 1 октомври. Церемонията се състоя онлайн и беше излъчена от новия Daikin World шоурум във Виена.

DK_award_2020_3.jpg
DK_award_2020_4.jpg
DK_award_2020_5.jpg
DK_award_2020_6.jpg