Daikin Central Europe оперира в 16 страни в Централна и Източна Европа

Къде можете да ни намерите

Ние сме там, където сте вие, в 16 държави в Централна и Източна Европа.

Daikin Central Europe

Добрите взаимоотношения между доставчици на услуги и клиенти се основават на доверие. Daikin Central Europe предлага най-голямата регионална мрежа за продажби и обслужване в HVAC-R индустрията*, обхващаща Австрия, Албания, Босна и Херцеговина, България, Черна гора, Чехия, Хърватия, Косово, Унгария, Молдова, Полша, Румъния, Северна Македония, Словения, Словакия и Сърбия.

* HVAC-R = отопление, вентилация, климатизация и хладилна техника

 

Нашият регион

Имаме повече от 560 ентусиазирани служители в 16 страни.

Живеем в многообразие с повече от 20 националности.

Говорим повече от 20 езика.

Обединяваме 9 държави-членки на ЕС и 7 държави извън ЕС.

Ние представляваме световна марка, която познава своите местни пазари.

Работим с 2.500 партньора (инсталатори и дистрибутори) в нашия регион.

 

Управление на Daikin Hungary
Михаил Хаас, мениджър продажби за България и Молдова

Активен в България от 1992г

Като част от централата на Daikin в Централна Европа в Австрия, Daikin България се разраства бързо през последните години по отношение на оборот и портфолио.

 

Факти и цифри

  • Повече от 70 доверени партньори на Daikin в цяла България.
  • 7 доверени фирми Home Comfort Expert партньори
  • Повече от 30 шоурума и офиса в цяла България. Тези партньори са специално обучени и оборудвани, за да обслужват крайния потребител.
  • Продукти, решения и услуги за широка гама от размери на сгради: от частни домове до големи офиси, от магазини до големи търговски и промишлени сгради

 

Daikin е добре позната марка с високо доверие в България и ние сме много горди, че строителният сектор разчита на нашите продукти, решения и услуги, което води до множество висококачествени референции. Но също и в частния сектор, Daikin е много известна марка и има висококачествена репутация в България. С нашата силна мрежа от обучени професионалисти, монтажници и инженери под ръка ние осигуряваме възможно най-доброто обслужване на нашите клиенти.

 

Карта на Daikin Central Europe

  Централен офис на Daikin Central Europe 

Виена (Австрия)

  Нашите търговски и сервизни офиси

Австрия, България, Молдова, Словения (Виена), Хърватия, Босна и Херцеговина (Загреб), Чехия (Прага), Унгария (Будапеща), Полша (Варшава, Познан, Гданск, Катовице, Краков, Вроцлав), Румъния (Букурещ) , Словакия (Братислава)

  Нашите търговски и сервизни представители

Албания, Северна Македония, Косово (Гостивар, Северна Македония), Сърбия, Черна гора (Белград, Сърбия), Словения (Гросупле)

  Нашите складове

Австрия (Енцерсдорф ан дер Фиша), България (София)

 

Stylish_instalation.jpg

Продуктови групи

Търсите климатици или пречистватели на въздух, малки или големи вентилационни системи, охладителни системи, термопомпи или системи за топла вода? Вдъхновете се от обширната продуктова гама на Daikin.

Solutions.jpg

Приложения

В Daikin ние предлагаме най-богатата гама от решения за отопление и охлаждане, подходящи за всички екологични и персонални предпочитания. Научете повече за предлаганите възможностите като изберете приложение.

Прочетете нашите новини

Прочетете нашия блог

Вдъхновете се нашите референтни проекти