Sensira_ice-cream.jpg

Климатици Daikin

За всяка потребност и за всеки бюджет

Нови продукти

Daikin Stylish

С елегантна външност и Smart технологии, Stylish e климатик, отличен с награди, подходящ за всеки интериор. Научете повече!

FTXF-A_01_002.jpg

Daikin Sensira

С климатика Sensira R-32 вие никога няма да се откажете от комфорта за сметка на енергийната ефективност. Научете повече!

EHVX-D9W_01_001_ip.tif

Daikin Altherma 3

Най-новия вариант на гамата за отопление на Daikin постига високи нива на комфорт, енергийна ефективност, надеждност и контрол. Научете повече!

Засаждаме бъдеще

Една кампания за повече дървета за България, засадени от децата на България.
Нека заедно да подобрим света, в който живееем и въздуха, който дишаме!

 

Trees_1000x600px.jpg

От малки домове до големи офис помещения

Независимо дали сте собственик на къща, магазин или сте управител на хотел, нашите решения за отопление и охлаждане от Daikin ще съответстват напълно на вашите потребности. Започнете вашия проект с нас като изберете вашия вид сграда

Удовлетворени ли сте?

Вашето мнение има значение! 

Участвайте в нашето онлайн проучване и спечелете Apple iPad!

DAI_CSI18.jpg

Максимален комфорт

Живейте в климат, проектиран специално за вашия начин на живот

Високо качество

Отпуснете се и се наслаждавайте на предимствата на надеждните решения

Енергийна ефективност

Намалете разходите за енергия с нашите енергийно ефективни решения

Интелигентно управление

Управлявайте вашия климатик от всяко място с нашите интелигентни технологии за програмиране


Иновацията Daikin Emura

Иновацията означава непрекъснато усъвършенстване

Вярваме, че винаги има възможност за подобрение. И тази увереност е движещата сила зад всичко, което правим в Daikin. От малки подобрения в процеса на производство до важни технологични открития, водещи до 70% икономия на енергия, ние се стремим да вдъхновим технологична промяна. А с помощта на нашия Европейски център за развитие и акцент, поставен върху енергийно ефективни продукти, ние създаваме решения за климатизация в Европа за Европа.

Решения за всяка потребност от климатизация

В Daikin ние предлагаме най-богатата гама от решения за отопление и охлаждане, подходящи за всички екологични и персонални предпочитания. Научете повече за предлаганите възможностите като изберете приложение.

Отопление и термопомпи

Климатизация

Пречистване на въздуха

Системи за гореща вода

Замразяване

Вентилация

Системи за управление

Новини от Daikin

Климатизацията: Една история, която влезе в историята

Откакто хората строят жилища те търсят начини да ги охлаждат през лятото и да ги затоплят през зимата. Икономистът Торщайн Веблен е казал, че "нуждата е майка на изобретението." И така започва историята на климатизацията.

Daikin печели два пъти благодарение на дизайн и качество

Тазгодишните награди iF Design Awards и Red Dot Design Awards отличиха дизайнерския опит на Daikin Europe. Компанията получи няколко награди за своите жилищни термопомпи и търговски решения за контрол.

Духът на Shokunin

Daikin е глобална компания. Тя е отличително японска, но със силно европейско въздействие. Накратко казано, тя има най-доброто от два свята.

Daikin спечели награда „Препоръчано от Наш дом 2018“

Наградата е признание за високи постижения. Наградата не се присъжда на всеки, тя се присъжда само на тези, които я заслужават, тези, които са работили усърдно и от сърце, вложили са много любов и всеотдайност в това, което правят, и с това, което са се заели да изградят и надградят.

7 митa за климатизацията

"Всяко лято настивам заради климатика!", "Kлиматиците разпространяват микроби и са опасни за вашето здраве!" - твърдения като тези са чести и познати на всички. Някои от тях дори са били верни отдавна, когато климатикът е бил в ранните си години. Времената се променят и старите митове вече не важат.

Вижте кой спечели климатик Daikin Stylish

в играта, провела се в периода 25 Април - 31 Май 2018.