AP_donation_URURU_MCK75J_header.jpg

Запалете светлината - подарете чист въздух

Участвайте в нашата благотворителна коледна кампания като ни помогнете да изберем на коя благотворителна организация да подарим въздухопречиствател Daikin. Вашата идея може да донесе по-чист въздух на тези, които имат нужда!

Нашата благотворителна кампания приключи на 08.01.2020г.

В края на нашата кампания бихме желали да благодарим на всички, които участваха с коментари, харесвания и препоръки, така че заедно да подарим чист въздух 🎁.

Днес с гордост съобщаваме, че следните организации събраха най-много харесвания и печелят 🏆 въздухопречиствател Daikin Ururu:


1. 🏆 Център за ранна интервенция на уврежданията и семейна подкрепа - Свищов, който се посещава от дечица до 6 г с различни заболявания. Предложението е направено от Лора Григорова.
2. 🏆 Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“. Предложението е направено от Венера Кирова.
Третият победител беше избран от нас като хуманитарната кауза, а не поради броя на привържениците. Беше ни много трудно да изберем между многото предложения за организации, които наистина имат нужда.
3. 🏆 Щастливи сме да подарим въздухопречиствател Daikin Ururu на сдружението СПИНА БИФИДА И ХИДРОЦЕФАЛИЯ - БЪЛГАРИЯ. http://www.sbhb.org/, предложено от Виждан Ахмед. Те подкрепят както децата, засегнати от това заболяване, така и техните родители и други роднини, за да помогнат в тежки времена.

 

Ние дълбоко се възхищаваме на социалната стойност на всички организации, споменати по време на тази акция, и на енергията, отдадеността и хуманитарната информираност на всички хора, които работят в такива институции. 🍀 Благодарим на всички вас за помощта и подкрепата, която ежедневно оказвате на обществото. А за благородните предложения, направени от Лора Григорова, Венера Кирова и Виждан Ахмед, сме приготвили малки подаръци – раничка за лаптоп Daikin 🎒.

Как да подарите въздухопречиствател Daikin?

photo-1515890435782-59a5bb6ec191-2.jpeg

Участвайте, като коментирате поста за награда на страницата на Daikin Bulgaria във Facebook:

  • Предложете на коя организация да дарим въздухопречиствател Daikin URURU MCK75J - посочете благотворителна организация, която се грижи за благополучието на вашата общност
  • Обяснете отговора си - напишете защо точно тази организация трябва да го спечели
  • Добавете контакти, линк към страницата на организацията или таг във Facebook  

Организациите, посочени в двата поста, събрали най-много харесвания, ще получат въздухопречиствател Daikin. Daikin си запазва правото да избере третия печеливш, независимо от броя на харесванията.

Броят на предложенията е неограничен, но преди да ги направите проверете, дали някой не е направил вече същото предложение. 

Дишайте чист и здравословен въздух 

Въздухопречиствателят URURU MCK75J на Daikin пречиства и овлажнява въздуха във вашия дом. Този уред свежда до минимум симптомите на астма и алергия, премахва праховите частици и полените от въздуха в помещенията и ви поддържа здрави като филтрира бактерии и вируси.

AP_mockup_URURU_MCK75J_710x460.jpg
Daikin for life

Daikin for life

Корпоративна социална отговорност играе силна роля в бизнес културата на Daikin. Кампанията "Подари чист въздух" е част от благотворителна кампания „Daikin for life“ на страните от Централна Европа. В тази кампания Daikin обединява всички свои дейности и дарения в полза на природата и обществото.