Решения на Daikin за ремонти и замяна на системи

Обновете вашия дом с Daikin

Какво трябва да вземете под внимание, когато ремонтирате вашия дом и монтирате нова система за отопление или охлаждане.

ERLQ-CW1_002_background_gradient_left.png

Правилното решение за вашия дом

Лесно е да подмените стар газов или нафтов котел с термопомпа Daikin. Нашите термопомпи и котли са гъвкави и могат да се използват с различни съществуващи радиатори и тръбопроводни системи и затова няма нужда да се притеснявате, че трябва да замените абсолютно всичко.

Уред на Daikin в зелена градина

Намалете вашето вредно въздействие въздействие върху околната среда, както и вашата сметка за електроенергия

Търсите устойчиво решение, което използва възобновяеми енергийни източници, хибридна система или по-традиционно решение? Независимо какви ви трябва: Daikin предлага различни системи за охлаждане, отопление и гореща вода, които намаляват разходите за енергия и щадят околната среда.

Уред на Daikin в модерен дом

Инвестирайте във вашето бъдеще

Когато ремонтирате вашия дом, вие инвестирате във вашето бъдеще. Важно е да изберете решение за отопление и охлаждане, което да удовлетворява вашите нужди в дългосрочен план. Нашите климатични системи са проектирани да издържат. Когато закупите климатик от Daikin, вие го купувате за вашето бъдеще.

Избор на правилния енергиен източник за вас

Има много опции за отопление и охлаждане на вашия дом. Но намирането на идеалния избор за вашия начин на живот и вашия дом е трудна задача. Отделете време да обмислите всички възможности пред вас, защото с уред от Daikin, вие правите инвестиция във вашето бъдеще.

high-temperature.png

Високотемпературна термопомпа Daikin Altherma с предаване на топлина от въздух към вода

Високотемпературните термопомпи “въздух-вода” Altherma се свързват със съществуващите тръби и радиатори, което ги прави перфектно решение за замяна на стари газови котли при ремонти. Те използват въздух (65%), електричество (35%) и слънчева енергия (опция).

FTXJ-AW_open.tif

Климатици

С енергия, извличана от въздуха (80%) и електричество (20%), климатиците - термопомпите “въздух-въздух” на Daikin са идеални за нови домове, зелени сгради и като за замяна на остарели електрически системи.

hybrid-heat-pump.png

Хибридни термопомпи

Хибридните термопомпи се захранват от оптимална комбинация от въздух, електроенергия и газ в зависимост от сезонните условия и цените на енергията. Те са идеално решение за замяна на стари газови котли при ремонти - за ефективно и надеждно охлаждане, отопление и гореща вода.