Най-накрая – както преди

Daikin_Header_LP_STAGE_201_SmallBusiness_SOUTH_BG.jpg

Най-накрая – както преди

Осигурете на бизнеса си малко спокойствие – без вируси, бактерии и алергии. Нека се погрижим за въздуха във вашите помещения, за да можете да можете да насочите усилията си към посрещането на клиентите си с „Добре дошли“.

Чист въздух за вашия бизнес

Въздухопречиствателите на Daikin осигуряват по-чист, здравословен и свеж въздух. Така вие сте свободни да се съсредоточите върху вашия бизнес и да радвате клиентите си.

Air purifier_Daikin-HQ2383.png

КАК РАБОТИ?

Нашите въздухопречистватели пречистват въздуха, като комбинират нашата патентована Streamer плазмена технология за генериране на активни йони с високоефективни HEPA филтри.

Резултатът: здравословен и чист въздух.

Air Purifier_Barbershop - South_Installation picture_007.jpg

КАК ПОМАГАТ ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛИТЕ?

Въздухопречиствателите на Daikin намаляват замърсителите, праховите частици, алергените и спорите на плесен от въздуха, и филтрират 99% от въздушните бактерии и вируси. Така осигуряват чист въздух и здравословна среда за вашия бизнес, вашия персонал и вашите клиенти.

Разгледайте нашите въздухопречистватели

MC55W.jpg

Въздухопречиствател с технология Streamer

Нашата Streamer технология филтрира въздушните частици, които често могат да представляват сериозни рискове за здравето.

MCK55W.jpg

Въздухопречиствател Ururu със Streamer

Въздухопречиствателят Ururu на Daikin пречиства и овлажнява въздуха във вашия дом. Просто напълнете от време на време резервоара от 2,7 литра и той ще овлажни въздуха в стаята ви с максимална скорост от 500 мл/ч.

Astro_pure2000.jpg

AAF AstroPure - въздухопречиствател за търговски приложения

Мобилни рециркулационни устройства Plug & play, с високоефективни възможности за филтриране и бактерицидно UV лъчение - за по-добро качество на въздуха в помещенията в търговските помещения.

УСЕЩАНЕТО ЗА БЕЗОПАСНОСТ Е ПОСТИЖИМО С ЕДНО ЛЕСНО РЕШЕНИЕ


Позволете ни да пречистим въздуха от вируси, бактерии и алергени и да облекчим ума ви.
Чист въздух. Защото ни е грижа.