Skip to main content

Най-накрая – както преди

Най-накрая – както преди

Осигурете на бизнеса си малко спокойствие – без вируси, бактерии и алергии. Нека се погрижим за въздуха във вашите помещения, за да можете да можете да насочите усилията си към посрещането на клиентите си с „Добре дошли“.

Чист въздух за вашия бизнес

Въздухопречиствателите на Daikin осигуряват по-чист, здравословен и свеж въздух. Така вие сте свободни да се съсредоточите върху вашия бизнес и да радвате клиентите си.

КАК РАБОТИ?

Нашите въздухопречистватели пречистват въздуха, като комбинират нашата патентована Streamer плазмена технология за генериране на активни йони с високоефективни HEPA филтри.

Резултатът: здравословен и чист въздух.

КАК ПОМАГАТ ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛИТЕ?

Въздухопречиствателите на Daikin намаляват замърсителите, праховите частици, алергените и спорите на плесен от въздуха, и филтрират 99% от въздушните бактерии и вируси. Така осигуряват чист въздух и здравословна среда за вашия бизнес, вашия персонал и вашите клиенти.

bg-image

NEWS ALERT: Institut Pasteur de Lille studies show that Daikin’s air purifiers are effective against coronavirus

Daikin’s air purifiers are an additional measure in the fight against respiratory diseases.
Discover the results of the tests performed on human coronavirus HCoV-229E and influenza H1N1 by the Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Разгледайте нашите въздухопречистватели

  • Въздухопречиствател с технология Streamer

    Нашата Streamer технология филтрира въздушните частици, които често могат да представляват сериозни рискове за здравето.

  • Въздухопречиствател Ururu със Streamer

    Въздухопречиствателят Ururu на Daikin пречиства и овлажнява въздуха във вашия дом. Просто напълнете от време на време резервоара от 2,7 литра и той ще овлажни въздуха в стаята ви с максимална скорост от 500 мл/ч.

  • AAF AstroPure - въздухопречиствател за търговски приложения

    Мобилни рециркулационни устройства Plug & play, с високоефективни възможности за филтриране и бактерицидно UV лъчение - за по-добро качество на въздуха в помещенията в търговските помещения.

УСЕЩАНЕТО ЗА БЕЗОПАСНОСТ Е ПОСТИЖИМО С ЕДНО ЛЕСНО РЕШЕНИЕ


Позволете ни да пречистим въздуха от вируси, бактерии и алергени и да облекчим ума ви.
Чист въздух. Защото ни е грижа.