Лидерът в решенията за климатизация

Лидерът в решенията за климатизация

Благодарение на нашата богата гама от енергийно ефективни климатични агрегати, винаги можете да намерите решение за охлаждане или отопление, което отговаря на вашите потребности.

климатични енергийноефективни технологии за бъдещето

Енергийноефективни технологии за бъдещето

Нашите решения за охлаждане се класифицират с най-високите нива за енергийна ефективност на пазара. С акцент върху възобновяемата енергия и иновативните технологии, като например нашите инверторни технологии и регенерирането на топлина, вие се възползвате от цялостно решение, което значително увеличава възвръщаемостта на вашите инвестиции. Нашето желание да разработваме енергийно ефективни климатични решения гарантира, че агрегатите на Daikin не само отговарят, а дори са с години напред от стандартите, налагани от законодателството.

Добрият дизайн остава незабелязан

Благодарение на нашата богата гама от вътрешни тела и опции за дизайн, вие винаги можете да откриете решение за климатизация, което е подходящо за вашия интериор.

климатизация за оптимален комфорт

Вашият комфорт е наш приоритет.

Нашите климатици са много повече от обикновени уреди за охлаждане на въздуха. Те балансират прецизно температурата, отоплението, нивата на влажност и чистотата на въздуха, за да осигурят най-комфортните климатични условия

системи за управление на климатични системи

Управлявайте лесно вашето потребление на енергия

Управлението на климатизацията трябва да бъде опростено, интелигентно и енергийно ефективно. Независимо дали търсите решение за вашия дом или за вашия бизнес, ние предлагаме богато разнообразие от системи, които ще ви помогнат да регулирате климатичните условия в помещенията.

Климатична сплит система за една стая

За една стая

Единичната сплит система свързва едно вътрешно тяло към едно външно тяло - за лесен монтаж и директно охлаждане и отопление.

Мулти-сплит климатизация за вашия дом

За целия дом

С термопомпите “въздух-въздух” на Daikin можете да свържете до пет вътрешни тела към едно външно тяло, за да можете ефективно да отоплявате или да охлаждате до пет различни стаи. Температурата за всяка стая може да се регулира независимо.

НОВО: Свържете вашия водосъдържател за битова гореща вода и 3 вътрешни тела с термопомпа “въздух-въздух”.

Климатизация за търговски сгради

За търговски и промишлени сгради

Системите на Daikin с директно разширение (DX) и водно-базираните системи свързват неограничен брой вътрешни тела с една външна система за осигуряване на охлаждане, отопление, вентилация и гореща вода. Температурата в отделни стаи и зони може да се регулира независимо.

Опции за различен дизайн според вашия интериор

FTXJ-AW_02_001.jpg

Тела за високостенен монтаж

Стенните тела на Daikin се предлагат в различни стилове и конфигурации, като всички те са завоювали международно признание заради тяхната висока пригодност и изключителен дизайн.

климатичен подов модел

Подови тела

Подовите тела на Daikin предлагат отличен комфорт и стил благодарение на техния елегантен дизайн и компактен размер.

conceiled-ceiling.png

Таванни тела за скрит монтаж

Таванните тела за скрит монтаж на Daikin са отлични за всякакви помещения и се сливат безпроблемно с всяка аранжировка. Те се монтират дискретно в окачени тавани, така че да се виждат само вентилационните отвори.

климатична касета

Таванни касети

Таванните касети на Daikin са проектирани да осигурят оптимален въздушен поток за пространства от всички видове, като по този начин се освобождава място по стените и подовете. Daikin предлага най-богатата гама на пазара, за да гарантира перфектна хармония с вашата сграда и вътрешното й оформление.

ceiling-suspended.png

Таванни тела за открит монтаж

Таванните тела за открит монтаж са разработени за повече гъвкавост. Това е идеалното решение за пространства, които не разполагат с окачени тавани или имат ограничено подово пространство. Отделното управление на всяка клапа и различните ъгли на разпределение на въздушния поток улесняват оформянето на всеки интериор.

Климатизация за всеки вид сграда

Независимо дали сте собственик на къща, магазин или сте управител на хотел, нашите климатици Daikin ще ви осигурят необходимото охлаждане или отопление. Започнете вашия проект с нас като изберете вашия вид сграда