Лидерът в решенията за климатизация

Лидерът в решенията за климатизация

Нашата богата гама от енергийно ефективни климатични уреди ви осигурява целогодишно отопление и охлаждане.

климатични енергийноефективни технологии за бъдещето

Енергийноефективни технологии за бъдещето

Нашите решения за охлаждане се класифицират с най-високите нива за енергийна ефективност на пазара. С акцент върху възобновяемата енергия и иновативните технологии, като например нашите инверторни технологии и регенерирането на топлина, вие се възползвате от цялостно решение, което значително увеличава възвръщаемостта на вашите инвестиции. Нашето желание да разработваме енергийно ефективни климатични решения гарантира, че агрегатите на Daikin не само отговарят, а дори са с години напред от стандартите, налагани от законодателството.

климатик с добър дизайн emura

Добрият дизайн остава незабелязан

С толкова много различни типове климатични тела и възможности за дизайн, ние работим с вас, за да създадете вътрешен климат, който се вписва в безпроблемно във вашия интериор.

климатизация за оптимален комфорт

Вашият комфорт е наш приоритет.

Нашите климатици са много повече от обикновени уреди за охлаждане на въздуха. Те балансират прецизно температурата, отоплението, нивата на влажност и чистотата на въздуха, за да ви осигурят най-комфортните климатични условия

системи за управление на климатични системи

Управлявайте вашето потребление на енергия

Управлението на климатизацията трябва да бъде опростено, интуитивно, интелигентно и енергийно ефективно. Независимо дали търсите решение за вашия дом или за вашия бизнес, ние предлагаме богато разнообразие от системи, които ще ви помогнат да регулирате климатичните условия в помещенията.

Air conditioning split system for one room

Една стая

 • Сплит система
 • Свързва 1 вътрешно тяло към 1 външно тяло
 • Отоплява и охлажда 1 стая
 • Лесен монтаж
multi-split airconditioning for your home

Жилище

 • Мулти-сплит система
 • Свързва до 9 вътрешни тела към 1 външно тяло
 • Охлажда, отоплява и осигурява гореща вода за до 9 различни стаи
 • Управлява климатизацията в отделните стаи
Климатизация за търговски сгради

Търговска и промишлена сграда

 • Водно базирани системи и системи с директно изпарение (DX)
 • Свързва неограничен брой вътрешни тела към 1 външно тяло
 • Охлажда, отоплява, вентилира и осигурява гореща вода
 • Управлява отделни зони и стаи
 • Над 10 MW капацитет на охлаждане

Опции за различен дизайн според вашия интериор

wall-mounted.png

Стенни тела

Нашите стенни тела са международно признати заради своя отличен дизайн. Техният изящен и елегантен външен вид придава стил на климатизацията.

климатичен подов модел

Подови

Подовите тела разпределят климатизацията или излъчват лъчиста топлина, точно както обикновен радиатор. Техният елегантен дизайн и плавно преливащите се контури се вписват с лекота в модерния интериор.

conceiled-ceiling.png

За скрит таванен монтаж

Таванните тела за скрит канален монтаж са отлични за всякакви закрити площи, защото те се сливат безпроблемно с всяка аранжировка. Те се монтират дискретно в окачени тавани, така че да се виждат само вентилационните отвори.

климатична касета

Касета

Нашите таванни касети са проектирани да осигурят оптимален въздушен поток за всички видове малки и големи пространства, като по този начин се освобождава място по стените и подовете. С най-богатата гама на пазара, ние гарантираме перфектната им хармония с вашата сграда и вътрешното й оформление.

ceiling-suspended.png

Таванни тела за открит монтаж

Таванните тела за открит монтаж са разработени за повече гъвкавост. Това е идеалното решение за пространства, които не разполагат с окачени тавани или имат ограничено подово пространство. Отделното управление на всяка клапа и различните ъгли на разпределение на въздушния поток улесняват оформянето на всеки интериор.

Климатизация за всеки вид сграда

Независимо дали сте собственик на къща, магазин или сте управител на хотел, нашите климатици Daikin ще ви осигурят необходимия хлад. Започнете вашия проект с нас като изберете вашия вид сграда