Skip to main content

Енергийно ефективна климатизация за вашия дом

На базата на своя над 90-годишен опит, Daikin предлага най-удобните, енергийно ефективни и надеждни климатични решения на пазара.

bg-image

Енергийно ефективни технологии за бъдещето

Нашите решения за охлаждане се класифицират с най-високите нива за енергийна ефективност на пазара. Благодарение на нашия акцент върху възобновяемата енергия и иновативните технологии, вие се възползвате от цялостно решение, което увеличава възвращаемостта на вашите инвестиции. Нашето желание да разработваме енергийно ефективни решения за климатизация гарантира, че агрегатите на Daikin не само отговарят, а дори са с години напред от стандартите, налагани от законодателството.

Гъвкави конфигурации за вашия дом

Сплит система

Сплит система

За една стая

Единичната сплит система свързва едно вътрешно тяло към едно външно тяло - за лесен монтаж и директно охлаждане и отопление.

Мулти-сплит система

Мулти-сплит система

За целия дом

С термопомпите “въздух-въздух” на Daikin можете да свържете до пет вътрешни тела към едно външно тяло, за да можете ефективно да отоплявате или да охлаждате до пет различни стаи. Температурата за всяка стая може да се регулира независимо.

Оборудвани с нашата прочута инверторна технология

Нашата инверторна технология намалява потреблението на енергия с до 30% в сравнение с неинверторна система, единствено чрез регулиране на оборотите на електромотора според необходимото вместо постоянно да го изключва и да го стартира отново.

Климатици, оборудвани с нашата прочута инверторна технология

Отличен с награди дизайн за вашия интериор

Благодарение на нашата богата гама от вътрешни тела и опции за дизайн, вие винаги можете да откриете решение за климатизация, което е подходящо за вашия интериор.

bg-image

Винаги под контрол

Климатиците на Daikin предлагат различни начини за управление на вашата домашна среда. Използвайте приложението Onecta от вашия смартфон, инфрачервеното дистанционно управление или гласовото управление чрез Alexa или Google Home.

Нашите най-популярни климатици

 • ururu sarara

  Ururu Sarara

  Първокласно решение за стенен монтаж А+++ за охлаждане, отопление, овлажняване, премахване на влага, вентилация и пречистване на въздуха.

 • stylish

  Stylish

  Отличено с награди решение за стенен монтаж до А+++ за охлаждане и отопление. Предлага се в четири цвята, подходящи за всеки интериор.

 • emura

  Daikin Emura

  Отличено с награди решение за стенен монтаж до А+++ за охлаждане и отопление. Предлага се в матово кристално бяло и елегантно сребристо покритие.

 • Perfera

  Perfera

  Стенно или подово тяло до А+++ за охлаждане и отопление, което предлага невероятна ефективност и комфорт.

 • multi split

  Мулти сплит системи

  Свържете до пет вътрешни тела от всяка гама или стил към едно външно тяло мулти сплит.

Bluevolution

С гамата Bluevolution, Daikin извежда комфорта на съвсем ново ниво. Чрез използването на нов хладилен агент, наречен R-32, ние подобрихме енергийната ефективност до A+++ както при охлаждане, така и при отопление.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация