Енергийна ефективна климатизация за вашия дом

Енергийнo ефективна климатизация за вашия дом

Над 90-годишния опит в областта на климатизацията ни дава възможност да предложим възможно най-удобните, енергийно ефективни и надеждни решения на пазара.

Енергийно ефективни технологии за бъдещето

Енергийно ефективни технологии за бъдещето

Нашите решения за охлаждане се класифицират с най-високите нива за енергийна ефективност на пазара. Благодарение на нашия акцент върху възобновяемата енергия и иновативните технологии, вие се възползвате от цялостно решение, което увеличава възвращаемостта на вашите инвестиции. Нашето желание да разработваме енергийно ефективни климатични решения гарантира, че агрегатите на Daikin не само отговарят, а дори са с години напред от стандартите, налагани от законодателството.

Гъвкави конфигурации за вашия дом

Сплит система

Сплит система

За една стая

Единичната сплит система свързва едно вътрешно тяло към едно външно тяло - за лесен монтаж и директно охлаждане и отопление.

Мулти-сплит система

Мулти-сплит система

За целия дом

С термопомпите “въздух-въздух” на Daikin можете да свържете до пет вътрешни тела към едно външно тяло, за да можете ефективно да отоплявате или да охлаждате до пет различни стаи. Температурата за всяка стая може да се регулира независимо.

Оборудвани с нашата прочута инверторна технология

Нашата инверторна технология намалява потреблението на енергия с до 30% в сравнение с неинверторна система, единствено чрез регулиране на оборотите на електромотора според необходимото вместо постоянно да го изключва и да го стартира отново.

Сплит система

Сплит система

  • Свързва 1 вътрешно тяло към 1 външно тяло
  • Отоплява или охлажда 1 стая
  • Лесен монтаж
Климатици, оборудвани с нашата прочута инверторна технология
Мулти-сплит система

Мулти-сплит система

  • Свързва до 5 вътрешни тела към 1 външно тяло
  • Отоплява и охлажда до 5 различни стаи
  • Управлява климатизацията в отделните стаи

Отличен с награди дизайн за вашия интериор

Благодарение на нашата богата гама от вътрешни тела и опции за дизайн, вие винаги можете да откриете решение за климатизация, което е подходящо за вашия интериор.

Отличен с награди дизайн според вашия интериор

С толкова много различни типове вътрешни тела и възможности за дизайн, ние създаваме вътрешен климат, който се вписва в безпроблемно във вашия интериор.

Стенна климатизация

Стенни

Нашите стенни тела са международно признати по много причини: от тяхната полезност до изключителния дизайн. С толкова много различни възможности за избор, можете да сте сигурни, че ще намерите подходящия климатик за вашия дом.

Таванна климатизация за скрит монтаж

Таванни тела за скрит монтаж

Таванните тела за скрит монтаж на Daikin се вграждат безпроблемно във вашия таван и можете да охлаждате или отоплявате много стаи само с едно вътрешно тяло.

Подова климатизация

Подови тела

Подовите тела на Daikin предлагат отличен комфорт и стил благодарение на техния елегантен дизайн и компактен размер.

Винаги под контрол
 

Винаги под контрол

Климатиците на Daikin предлагат различни начини за управление на вашата домашна среда. Използвайте приложението Daikin Residential Controller от вашия смартфон, инфрачервеното дистанционно управление или гласовото управление чрез Alexa или Google Home.

Винаги под контрол
 

Винаги под контрол

Изтеглете приложението Daikin Online Controller, свържете вашия климатик Daikin с безжична мрежа и контролирайте климатизацията от всяко място. Съвсем лесно е.

 

Нашите най-популярни климатици

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

Първокласно решение за стенен монтаж А+++ за охлаждане, отопление, овлажняване, премахване на влага, вентилация и пречистване на въздуха.

Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

Отличено с награди решение за стенен монтаж до А+++ за охлаждане и отопление. Предлага се в четири цвята, подходящи за всеки интериор.

Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

Отличено с награди решение за стенен монтаж до А+++ за охлаждане и отопление. Предлага се в матово кристално бяло и елегантно сребристо покритие.

perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

Стенно или подово тяло до А+++ за охлаждане и отопление, което предлага невероятна ефективност и комфорт.

Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Оптимизирано отопление 4

Уреди за отопление и охлаждане за по-студени климатични условия до -25°C с енергийна ефективност до А+++ при отопление.

Bluevolution

С гамата Bluevolution, Daikin извежда комфорта на съвсем ново ниво. Чрез използването на нов хладилен агент, наречен R-32, ние подобрихме енергийната ефективност до A+++ както при охлаждане, така и при отопление.

Научете повече