Skip to main content

Центърът за развойна дейност (EDC) на EMEA Daikin

Инвестиции в иновации

Мисията на EDC

Мисията на EDC

Нашата цел е да бъдем лидери в научно-изследователската и развойна дейност за глобалния пазар на отоплителна техника, като предлагаме иновативни решения за ОВК и хладилна техника, които се придържат към най-новите екологични изисквания.

Логото на EDC

Стратегическата концепция на EDC

Всеки нов пробив започва като проект. Проектът става прототип, който след това се оценява, подобрява и одобрява, за да се превърне в краен продукт. Този краен продукт се въвежда на пазара, където се наблюдава и проверява за бъдещи подобрения. Накратко, този процес представлява това, което означава EDC.

EDC е мястото, в което Daikin превръща конкретните сегашни научни изследвания в утрешните технологии за климатизация. С главно седалище в Остенд и Гент (Белгия) и дъщерни предприятия в Гюлинген (Германия), Плис (Чехия), Истанбул (Турция) и Мантова (Италия), EDC представлява международна мрежа за иновации в ОВК и хладилна техника чрез научно-изследователска и развойна дейност.

С богат опит в разработването на най-новите решения за отопление, EDC понастоящем служи като базов център за развойна дейност на Daikin за изпитване и създаване на нови технологии и продукти за отопление за Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).

Стратегическата концепция на EDC

Инвестираме в нашия персонал и инфраструктура

Инвестирахме почти 13 млн. евро в технологии и инфраструктура за създаване на EDC. Чрез модернизиране на съществуващите съоръжения с нови високотехнологични станции за изпитване, EDC е мястото за оценка на ефективността на нашите продукти за постигане на комфорт, енергийна ефективност и надеждност при всички климатични условия.

EDC се състои от няколко отдела, включващи Разработка на продукти, Надеждност и Съответствие. Всеки от тези отдели се ръководи от инженери с много различни квалификации, които имат възможност да работят заедно, за да оформят бъдещето на бранша за ОВК и хладилна техника.

Искате ли да се присъедините към нашия екип от EDC?

В момента търсим нови служители, които да се присъединят към нашият талантлив екип от EDC! Ако вашата страст е разработката на най-нови технологии и искате да работите в високотехнологична среда, можем да ви предложим работно място тъкмо като за вас. Приветстваме кандидатури от завършили с магистърска степен в техническа област и сериозен интерес към продуктите на Daikin.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация