Приложения за всяка потребност от климатизация

В Daikin ние предлагаме най-богатата гама от решения за отопление и охлаждане, подходящи за всички екологични и персонални предпочитания. Научете повече за предлаганите възможностите като изберете приложение.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Търсите ли системи за отопление, охлаждане, вентилация или топла вода за вашата сграда?

Открийте всички решения на Daikin за дома и бизнеса в Virtual Experience Center

Нашата продуктова гама

LowTemperature_500x330.png

Нискотемпературни термопомпи "въздух-вода"

Нискотемпературните системи Daikin Altherma използват високоенергийно ефективна термопомпена технология с предаване на топлина от въздух към вода за отопление, охлаждане и осигуряване на гореща вода.

HighTemperature_500x330.png

Високотемпературни термопомпи "въздух-вода"

Лесно е да замените вашата остаряла система за отопление и топла вода с нашата енергийно ефективност високотемпературна термопомпа Daikin Altherma.

Hybrid_500x330.png

Хибридна термопомпа

Комбинирайте ефективно възобновяеми и традиционни енергийни източници с хибридната термопомпа Daikin Altherma за отопление, охлаждане и гореща вода.

AirtoAir_500x330.png

Термопомпа “въздух-въздух”

Термопомпите на Daikin тип “въздух-въздух” използват външния въздух като източник на възобновяема енергия за ефективно отопление и охлаждане на вашия дом.

GroundSource_500x330.png

Геотермални термопомпи

Геотермалните помпи на Daikin извличат топлина от земните недра за ефективно осигуряване на отопление, охлаждане и гореща вода.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Термопомпи за битова гореща вода

Изберете най-енергийно ефективната система за отопление с гореща вода на пазара с нашите термопомпи за битова гореща вода.

GasBoilers_500x330.png

Газови кондензни котли

Газовите кондензни котли на Daikin са енергийно ефективни и лесни за монтаж, което ги правил идеални за ремонти и замяна на обикновени газови котли.

HPConvector_500x330.png

Термопомпен конвектор

Daikin Altherma HPC е термопомпен конвектор, който комбинира отопление и охлаждане в един продукт.

HotWaterTank_500x330.png

Водосъдържатели за битова гореща вода

Термопомпите и котлите с гореща вода на Daikin осигуряват гореща вода в необходимия момент и по всяко време; оптимизирайте вашата енергийна ефективност с допълнителни соларни панели.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air е климатична система за цялостно решение, която осигурява отопление, охлаждане, вентилация и пречистване на въздуха за малки или средни сгради.

AHU_500x330.png

Въздухообработващи климатични камери и вентилационни системи

Daikin предлага високоефективни въздухообработващи климатични камери за малка и едромащабна вентилация, която осигурява циркулация на чист въздух в сградата.

ControlSystems_500x330.png

Системи за управление

От централизирано онлайн управление на климатизацията във вашия дом до многозонови системи за управление на сгради, Daikin ви осигурява пълен контрол по всяко време.

VRV_500x330.png

VRV

VRV системите на Daikin осигуряват решение за цялостна климатизация за всяка малка или голяма сграда. Оригинален, новаторски и енергийно-ефективен продукт на Daikin.

Chiller_500x330.png

Водоохлаждащи агрегати и оборудване с въздушен кръг

Daikin предлага ефективни и надеждни водоохлаждащи агрегати с водно и с въздушно охлаждане, както и въздухообработващи климатични камери и вентилаторни конвектори за различни потребности.

Refrigeration_500x330.png

Замразяване

Хладилните системи на Daikin са проектирани за надеждно и ефективно промишлено и търговско замразяване

AirCurtains_500x330.png

Въздушни завеси Biddle

Предотвратете топлинните загуби и поддържайте комфортна атмосфера в сградата с нашите въздушни завеси Biddle.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Покривни централи

Покривните централи на Daikin са комплексно решение тип “plug & play” там, където външната и вътрешната част са предварително свързани.