Имате нужда от помощ, за да намерите идеалното решение?

Термопомпа с предаване на топлина от въздух към въздух

Климатици

Климатиците на Daikin използват енергията на външния въздух като източник на възобновяема енергия за ефективно отопление и охлаждане на вашия дом.

Нискотемпературна термопомпа въздух към вода

Нискотемпературни термопомпи "въздух-вода"

Нискотемпературните термопомпи Daikin Altherma използват високо ефективна технология с предаване на топлина от въздух към вода за отопление, охлаждане и гореща вода.

Високотемпературна “въздух-вода”

Високотемпературни термопомпи "въздух-вода"

Лесно е да замените вашата остаряла система за отопление и топла вода с нашата енергийно ефективна високотемпературна термопомпа Daikin Altherma.

Хибридна термопомпа

Хибридна термопомпа

Комбинирайте ефективно възобновяеми и традиционни енергийни източници с хибридната термопомпа Daikin Altherma за отопление, охлаждане и гореща вода.

Термопомпа за битова гореща вода

Термопомпи за битова гореща вода

Изберете най-енергийно ефективната система за отопление с гореща вода на пазара с нашите термопомпи за битова гореща вода.

Термопомпа с предаване на топлина от геотермална енергия към вода

Геотермални термопомпи

Геотермалните термопомпи на Daikin извличат топлина от земните недра за ефективно отопление, охлаждане и гореща вода.

Газова кондензна технология

Газови кондензни котли

Газовите кондензни котли на Daikin са енергийно ефективни и лесни за монтаж, което ги правил идеални за ремонти и замяна на обикновени газови котли.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air е климатична система за цялостно решение, която осигурява отопление, охлаждане, вентилация и пречистване на въздуха за малки или средни сгради.

Вентилация

Вентилация

От малки системи за регенериране на топлина до големи въздухобработващи климатични камери, Daikin предлага различни решения за вентилация за осигуряване на свежа, здравословна и комфортна среда в жилищни, търговски и промишлени помещения.

air purification

Пречистване на въздуха

Въздухопречиствателите на Daikin ограничават симптомите на астма и алергия, като премахват праха и полените и ви поддържат здрави чрез отстраняване на бактерии и вируси.

Интелигентни системи за управление

Системи за управление

От централизирано онлайн управление на климатизацията във вашия дом до многозонови системи за управление на сгради, Daikin ви осигурява пълен контрол по всяко време.

VRV

VRV

VRV системите на Daikin осигуряват решение за цялостна климатизация за всякакви малки или големи сгради. Оригинален, новаторски и енергийно-ефективен продукт на Daikin.

Замразяване

Хладилна техника – охлаждане и замразяване

Хладилните системи на Daikin са проектирани за надеждно и ефективно промишлено и търговско замразяване.

Водоохлаждащи агрегати

Водоохлаждащи агрегати и оборудване с въздушен кръг

Daikin предлага ефективни и надеждни водоохлаждащи агрегати с водно и с въздушно охлаждане, както и въздухообработващи климатични камери и вентилаторни конвектори за всякакви потребности.

Въздушна завеса Biddle

Въздушни завеси Biddle

Предотвратете загубите на топлина и поддържайте комфортна атмосфера в сградата с нашите въздушни завеси Biddle.

Rooftop_header.jpg

Покривна централа

Покривните централи на Daikin са комплексно решение тип “plug & play” там, където външната и вътрешната част са предварително свързани.

Решения за всяка потребност от климатизация

В Daikin ние предлагаме най-богатата гама от решения за отопление и охлаждане, подходящи за всички екологични и персонални предпочитания. Научете повече за предлаганите възможностите като изберете приложение.