Skip to main content

Поемете контрола върху комфорта и енергийните разходи вашата сграда

С нашите енергийно ефективни климатични решения за офиси и големи сгради, можете значително да намали оперативните си разходи.

Съсредоточете се върху вашия бизнес

Съсредоточете се върху вашия бизнес

Вашата климатизация е наш приоритет. С климатичните решения на Daikin, вие и вашите служители можете да работите в пълен комфорт. Ние ви осигуряваме възможно най-високо енергийно ефективното решение, за да можете да насочите усилията си върху вашия бизнеса.

Инвестирайте във вашата енергийна ефективност

Инвестиция в решение на Daikin ви спестява пари в дългосрочен план. Разходите за отопление и охлаждане представляват не по-малко от 50% от потреблението на енергия, което означава, че внедряването на енергийно ефективно решение за климатизация ще окаже значително влияние върху общите ви разходи за енергия.

Вашия представител на Daikin

Вашия представител на Daikin

За да гарантираме най-доброто обслужване на клиентите, ние определяме само едно лице от Daikin за контакт при реализирането на вашия проект. Този представител ще ви помогне по време на всички фази на проекта - от първоначалното колективно обсъждане на проекта до поддръжката след монтаж.

Цялостно решение за климатизация във вашата сграда

От енергийно ефективно отопление и климатизация до нашите системи за управление на сгради - разполагаме с различни решения за вашите офиси и големи сгради. Научете повече за възможностите, предлагани за вашата сграда.

Нашата гама от вътрешни тела, предназначени за безпроблемно интегриране във вашата офис сграда.

Лесна модернизация или замяна на вашата съществуваща климатична система.

Климатичните системи на Daikin са с "готовност за замяна". Със сериозно пестене на енергия и минимални разходи за монтаж, можете бързо да постигнете възвращаемост на вашите инвестиции.

Повторно използване на съществуващи тръбопроводи в офиси и големи сгради

Проектирани за бърз монтаж, нашите решения за офиси и големи сгради използват отново съществуващи тръбопроводи и окабеляване, за да се елиминират излишните разходи и да се намали времето за принудително прекратяване на работната дейност в сградата или офиса.

Намалете разходите за монтаж в офиси и големи сгради

Универсалните агрегати, като например напълно плоската касета на Daikin, се вписват директно в стандартни таванни плочи за намаляване на разходите за монтаж.

Интегрират се с вашето оборудване от друг производител за офиси и големи сгради

Интелигентният Touch Manager е система за сградно управление, която се интегрира с оборудване от други производители.

От малки офиси до големи небостъргачи

Независимо дали вашият проект е голям или малък, ние предлагаме решения за отопление и охлаждане, които са подходящи за вашата сграда. Намерете правилния продукт като изберете размерите или потребностите на вашата сграда.

 • Малки офиси

  Нашето решение със Sky Air е идеално за по-малки помещения, с отделно управление за всяко тяло.

 • Средно големи офис-сгради

  Нашите VRV решения могат да задоволят всички ваши климатични потребности. Идеални за малки и средно големи площи, с възможности за централизирано или индивидуално управление.

 • Големи офис-сгради и небостъргачи

  Водоохлаждащите агрегати и оборудването с въздушен кръг са оптималното решение за средни до големи площи и покриват всички ваши потребности от климатизация чрез централизирана система.

 • Големи офис-приемни

  Въздушните завеси Biddle подобряват стабилността на климатизацията в помещенията като намаляват загубите от отопление и охлаждане. Въздушните завеси Biddle повишават енергийната ефективност с до 72%.

 • Интелигентни управления

  Системата за сградно управление и intelligent Touch Manager ви позволяват да регулирате климатизацията от всяко място по всяко време. Направете своя избор между централно или локално управление, задайте програми на таймера, оптимизирайте потреблението на енергия с нашите инструменти за управление на енергията и интегрирайте лесно с оборудване от друг производител.

 • Свеж външен въздух

  Осигурете си чист и здравословен въздух с нашите въздухообработващи климатични камери. Те са идеални за средни и много големи площи и са съвместими с всички решения на Daikin, използващи нашата климатична система.

bg-image

Пример от практиката: Imogra

Прочетете как системата VRV IV на Daikin осигурява модерна естетика с невидима интеграция на HVAC.

  bg-image

  Пример от практиката: Офис на Claerhout Communication House

  Прочетете защо рекламната агенция Claerhout Communication House избра нашето цялостно VRV решение за тяхната нова офис сграда с отворен пейзаж.

  bg-image

  Пример от практиката: сграда Velocity

  Научете как Daikin помогна на сградата Velocity да подобри "зелените" си параметри, благодарение на инсталирането на Daikin VRV система за оползотворяване на топлината.

   bg-image

   Пример от практиката: Бизнес център VMD 

   Открийте как нашите термопомпи предоставят цялостно решение за климтизация за най-високата офис сграда в Хърватия.

   bg-image

   Пример от практиката: Crystal tower

   Открийте как Daikin осигурява модерно, енергийно ефективно и универсално решение за климатизация на цялата сграда.

    bg-image

    Пример от практиката: Torre Serenissima

    11-етажната офис сграда Torre Serenissima служи като седалище на автомагистрала Brescia Padova във Верона, Италия. Тя използваше остаряла климатична система с хладилен агент R-22. Ние изцяло обновихме ОBK системата на Torre Serenissima, за да осигурим повече енергийна ефективност и комфорт.

    bg-image

    Ние работим за вас

    Добре поддържаната ОВК система осигурява добавена стойност и непрекъсната безпроблемна експлоатация. Предприемането на мерки за удължаване на експлоатационния срок на вашата инсталация гарантира, че производителността и здравето на вашите служители няма да се нарушат.

    Научете повече

    Намерете повече информация

    Разгледайте нашия Virtual Experience Center

    Намерете повече информация

    Намерете повече информация