Skip to main content

Запознайте се с екипа

Готови ли сте да откриете нови възможности с нас? Тогава кандидатствайте в Daikin Central Europe.

Идеалната кандидатура

Работим в международен мащаб. Затова не е изненада, че английският е нашият общ работен език. Разбира се, с нашите клиенти и в нашите екипи също говорим и на местни езици.

В Daikin Central Europe имаме специалисти с най-различна професионална квалификация и опит: От продуктов мениджмънт до логистика, от маркетинг до управление на потребителския опит, от анализ и обработка на данните до човешки ресурси, от финанси & контролинг до кредитен контрол. Тъй като нашата компания бързо се разраства, ние сме сигурни, че има възможност, която Ви очаква. Искате ли да работите с клиенти? Отлично, тогава трябва да кандидатствате за работа в нашите структури за продажби и поддръжка на един от нашите 16 пазара в Централна и Източна Европа или в нашата централа.

Страхотни хора със страхотни идеи

Гюнтер

Продуктов мениджмънт за отопление и приложни системи

"Аз съм човекът, на когото можете да разчитате, ако имате нужда от подробна информация за нашето портфолио от продукти за отопление и приложни системи. Независимо дали става дума за лансиране на нов продукт или анализ на конкурентите, с удоволствие помагам на нашите екипи за продажби и поддръжка, като им осигурявам необходимата информация. Преди повече от 10 години започнах професионалния си път в Daikin и никога не съжалих за това. Ние сме невероятен екип от различни хора, които са се посветили на успешното моделиране на ОВиК бранша.”

Освен работата си: И през лятото, и през зимата Гюнтер винаги носи тениска и на лицето му грее най-страхотната усмивка.

Сабине

Специалист по корпоративно планиране

"Цифрите, финансовите резултати и таблиците в Excel са част от моя свят. Аз съм човек, работещ по структуриран начин, и искам да имам общ поглед или да вникна точно в детайлите на бюджетите или отчетите. Липса на време при счетоводни приключвания? Да, познато ми е. Но нашият финансов екип и всички други звена от компанията са напълно отдадени и винаги готови да окажат помощ, когато става напечено. Какво е най-страхотното в моята работа? Да работиш в международен мащаб с много хора и да имаш глас като представител на работническия съвет в нашата централа. Както виждате, работата ми определено е много повече от разчетите с печалби и загуби.”

Освен работата си: Сабине е истинска планинарка, но и много амбициозна, когато става дума за сладкарство. Можете да видите нейните вкусни кексове в нашата кухня.

Валтер

Инженер в отдел за продажби

Работих от родния си град още преди да ни удари пандемията. От тук консултирам търговски клиенти, партньори на Daikin и проектанти в Горна Австрия и Залцбург. Пътуването е част от работата ми и обичам да посещавам често моите клиенти. Защо? Защото ми е много по-лесно да разбера техните потребности, да участвам в създаването на нови оферти и да намирам най-доброто решение, ако съм на самото място. С повече от 20 години опит в ОВиК бранша се радвам да видя как моите колеги се доверяват на моя анализ на пазарa и тенденциите при вземане на стратегически решения. Това е страхотно.”

Освен работата си: Валтер е лоялен, приятелски настроен и е отличен пример как Daikin цени колеги на възраст над 60 г. Ако имате късмет, можете да го срещнете на пътя как пътува с мотоциклет, за да “зареди батериите си”.

Карина

Помощник-управител, поддръжка

"След втория ми отпуск по майчинство, Daikin ми предложи възможността да стана част от австрийския ръководен екип за длъжност на непълно работно време и да поема отговорността за развитието на нашия местен екип по поддръжка. Това идеално съвпадаше с моята магистратура по “Управление на промените и лидерство“. С моето техническо образование и работен опит като инженер по продажбите, аз се радвам, че ще мога да уча и да развивам, както себе си, така и моите екипи и така ще мога да допринеса за нашия бъдещ успех.”

Освен работата си: Да живееш под един покрив с твоя партньор, две деца и куче-тийнейджър изисква много прагматично мислене. А това вероятно е и добра основа за предизвикателните спортове, които Карина обича - сноуборд и кайтсърф.

Алоис

Експерт по поддръжка

"От 2012 г. изпълнявам моята мисия за подпомагане на нашите клиенти при обслужване и поддръжка на техните Daikin уреди на място или по телефона. Тясната ми специализация е търговската хладилна техника, DX и VRV агрегатите. Съвместно със страхотен технически административен екип успяваме да предложим съвършено обслужване и изграждане на добри взаимоотношения с клиентите. Обичам нашата работа в екип. Както и възможността да споделям моите познания на семинари с моите колеги от службата и млади таланти. Наскоро бях избран за шампион по сервизно обслужване на Daikin, което ме кара да се гордея.”

Освен работата си: Алоис е баща на 2 малки деца, обича природата, а неговото хоби е пчеларството. Силата му е безгранична, особено когато кара своите планински велосипеди.

Не виждате възможност за работа, която Ви предизвиква?

Ще се радваме да получим Вашата спонтанна кандидатура. Винаги търсим нови таланти и професионалисти!

jobs@daikin-ce.com

Working at Daikin - How cool is that!

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация