Skip to main content

Вашата кариера

Учете, израствайте в кариерата, освободете пълния си потенциал. Намерете нови предизвикателства в различни работни профили или в чужбина.

Как набираме персонал

Уменията се развиват по-лесно отколкото личността - ето защо пасването в екипа е толкова важно. Нека разгледаме нашия 3-степенен процес за набиране на персонал, за да разберете дали сте идеалният кандидат.

Кандидатурата

Вашата кандидатура

Очакваме с нетърпение да разберем повече за вас. След като проверим Вашата автобиография и мотивационно писмо, ние преценяваме дали Вашето образование, работен опит и умения съвпадат с длъжността, която Ви интересува. Ако това е така, нашият екип “Човешки ресурси” ще се свърже с Вас за първоначален разговор по телефона или чрез Microsoft teams.

Интервютата

Вашите интервюта

Ако мислим, че Вашата кандидатура може да е подходяща, ще Ви поканим за лично интервю в нашия офис. Ще ни бъде интересно да научим повече за Вас и да Ви дадем възможност да ни опознаете по-добре. Защото за танго винаги са необходими двама. Ако и двете страни решим да си дадем шанс, ще се срещнем отново на втория кръг.

Предложението

Нашето предложение

Харесали сме се? Отлично, тогава ще Ви поканим да станете част от нашия екип и ще Ви направим предложение. Естествено, ще решим не само ние - същото се отнася и за Вас! Ще очакваме с нетърпение Вашето съгласие, за да Ви посрещнем в Daikin Централна Европа.

Подкрепяме плановете Ви за кариера

Всяка отделна кариера е толкова индивидуална, колкото и самите Вие. Тук ще намерите кратък преглед на това, което можете да очаквате от нас.

Атестация на служителя

Атестация на служителя

Ще определите личните си цели за годината, ще ги обсъдите с Вашия ръководител и ще проследявате хода на тяхното изпълнение.

Диалог за развитие

Вътрешен растеж

Искаме да развиете Вашите таланти и силни страни. Винаги има възможност да кандидатствате вътрешно за свободни длъжности в други отдели или за нови функции.

Преместване

Ново работно място

Време за нови приключения? Нашият международен характер Ви дава възможност да работите в други държави, в региона на Daikin Централна Европа или в централата на компанията-майка Daikin Europe N.V. в Белгия.

Никога не спирате да учите

Ние вярваме в ученето през целия живот и предлагаме различни възможности за развитие на работното място, подкрепени от обучения и академии.

Академия по продажби

Станете специалист по продажби на Daikin след 24 месеца:

  • Обучавайте се на работното място с нашите екипи по продажби
  • Подобрете Вашите умения и лични качества
  • Получавайте указания от Вашия личен наставник

Академия по обслужване

Станете най-добър/а в областта. Научете за:

  • Монтаж и мерки преди въвеждане в експлоатация
  • Въвеждане в експлоатация
  • Поддръжка
  • Отстраняване на неизправности и ремонт
  • Приложение и проектиране

Не виждате възможност за работа, която Ви предизвиква?

Ще се радваме да получим Вашата автобиография като спонтанна кандидатура. Винаги търсим нови таланти и професионалисти!

jobs@daikin-ce.com

Working at Daikin - How cool is that!

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация