Skip to main content

How cool is that

При нас ще намерите противоположности, които се привличат. Глобална група, където към Вас се обръщат по собствено име на всички йерархични нива. Стабилен работодател, заедно с когото можете да се развивате динамично. С културно разнообразие вместо унифициране. Място, където можете не само да имате много добри идеи, но можете и да ги претворите в реалния живот.

Ние предизвикваме, ние правим иновации, ние се развиваме заедно

Daikin като работодател. Какво означава това? Работите за бързо развиващ се международен пазарен лидер в областта на иновативни технологии за охлаждане, отопление, вентилация и замразяване на местно ниво. Въпреки нашия мащаб, личните отношения са важни за нас и затова ще се чувствате като у дома си още от първия си ден.

Ние имаме над 96.000 служители по света. Нашият регионален екип в Daikin Central Europe наброява около 700 колеги с разнообразна професионална квалификация и опит. Съвместно оформяме модела за продажби и обслужване в 16 държави от Централна и Източна Европа. Осигуряваме най-високия японски инженерно-технически опит, придобит от европейското производство в съчетание със засилена насоченост към клиентите. Понастоящем сме изправени пред нови предизвикателства: Ние се преобразуваме от традиционна компания за корпоративни клиенти към модел дружество-дружество-потребител с огромната подкрепа от нашата силна партньорска мрежа.

Оставете следа след себе си

Тъй като винаги се стремим да дадем своя принос за динамичната промяна на нашия бранш с впечатляващи инициативи, ние търсим специалисти със широки възгледи и нови таланти.

Готови ли сте да дадете своя принос с Вашите идеи и усилия за нашия успех? Тогава развийте Вашите експертен опит и индивидуални умения заедно с нас. И двете се радват на голямо търсене в нашата ежедневна работа.

В замяна Ви обещаваме добра работна атмосфера, справедливо заплащане и възможности за персонално израстване.

Не виждате възможност за работа, която Ви предизвиква?

Ще се радваме да получим Вашата автобиография като спонтанна кандидатура. Винаги търсим нови таланти и професионалисти!

jobs@daikin-ce.com

Working at Daikin - How cool is that!

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация