Career_Banner_950x460px-1.jpg

How cool is that

При нас ще намерите противоположности, които се привличат. Глобална група, където към Вас се обръщат по собствено име на всички йерархични нива. Стабилен работодател, заедно с когото можете да се развивате динамично. С културно разнообразие вместо унифициране. Място, където можете не само да имате много добри идеи, но можете и да ги претворите в реалния живот.

howcoolisthat-branko.jpg

Ние предизвикваме, ние правим иновации, ние се развиваме заедно

Daikin като работодател. Какво означава това? Работите за бързо развиващ се международен пазарен лидер в областта на иновативни технологии за охлаждане, отопление, вентилация и замразяване на местно ниво. Въпреки нашия мащаб, личните отношения са важни за нас и затова ще се чувствате като у дома си още от първия си ден.

Ние имаме над 89.000 служители по света. Нашият регионален екип в Daikin Central Europe наброява около 560 колеги с разнообразна професионална квалификация и опит. Съвместно оформяме модела за продажби и обслужване в 16 държави от Централна и Източна Европа. Осигуряваме най-високия японски инженерно-технически опит, придобит от европейското производство в съчетание със засилена насоченост към клиентите. Понастоящем сме изправени пред нови предизвикателства: Ние се преобразуваме от традиционна компания за корпоративни клиенти към модел дружество-дружество-потребител с огромната подкрепа от нашата силна партньорска мрежа.

opposites-that-attract-round.png

Оставете следа след себе си

Тъй като винаги се стремим да дадем своя принос за динамичната промяна на нашия бранш с впечатляващи инициативи, ние търсим специалисти със широки възгледи и нови таланти.

Готови ли сте да дадете своя принос с Вашите идеи и усилия за нашия успех? Тогава развийте Вашите експертен опит и индивидуални умения заедно с нас. И двете се радват на голямо търсене в нашата ежедневна работа.

В замяна Ви обещаваме добра работна атмосфера, справедливо заплащане и възможности за персонално израстване.

Daikin_is_Slider.jpg

Страхотна фирмена култура

Daikin е...

 

дом. Харесва ни да предаваме усещането за дома не само за нашите бизнес партньори и клиенти, но и за нашите служители и екипи.

различен. Ние растем в международен аспект, но оставаме едно голямо семейство.

забавление. Ние се смеем, ние работим с пълна увереност и се държим заедно в моменти на стрес.

Прочетете повече за “Защо Daikin”

 

Cool_facts_slider.jpg

Интересни факти

Какво можете да очаквате от Вашите колеги

Daikin е лидерство. Като глобалната марка сме представени в над 145 държави по света. Трансграничният обмен е част от нашето работно ежедневие. Във връзка с това ние винаги запазваме спокойствие.

Daikin е развитие. Различието осигурява разнообразие. Ние инвестираме в нашите служители, за да развиват своите лични и професионални умения и таланти с обучения, семинари, Академията за продажби и обслужване на Daikin или нашата Програма за развитие на лидерски качества.

Daikin е уважение. Ние взаимно се ценим. В основата ни е залегнала йерархична равнопоставеност и приятелско сътрудничество - както сред колегите, така и с ръководителите.

Прочетете повече за “Защо Daikin”

Map_DACE_slider.jpg

Страхотен регион

Daikin Централна Европа – 16 пазара

 

Daikin Central Europe работи в 16 държави от Централна и Източна Европа. Като част от глобалната марка Daikin, ние мислим глобално, но действаме локално. Нашите колеги и нашите агенти по продажби и обслужване представят тенденциите от пазарите и допринасят за постоянното развитие на нашата компания.

Нашата централа се намира в същата офис сграда, както и Daikin Austria - в 23ти район на Виена. Тук ще намерите и Вашият свят на Daikin - нашият нов изложбен център, който включва зони за съвместни дейности и уникален учебен център.

Искате да научите повече за нашите продукти и решения? Елате и ни посетете в един от нашите представителни магазини във Виена или Будапеща.

Japanese-roots.jpg

Страхотни корени

Нашият принцип “кайзен”

 

Компанията Daikin е основана в Япония преди повече от 90 години. Нашите корени ни правят уверени и имат решаваща роля при оформянето на нашата корпоративна култура.

Консенсус при вземането на решения и принципът “кайзен” за непрекъснатото усъвършенстване са част от нашата философия.

 

Прочетете повече за “Защо Daikin”

Great-place-to-work-kununu-slider.jpg

Не само хубаво, но и страхотно

Страхотно място за работа

 

Считано от 2013 г., всяка година ние сме избирани сред най-добрите места за работа в Австрия. Хиляди благодарности на нашите служители за това голямо признание.

Обратна връзка, която ни кара да се гордеем и ни показва, че сме поели в правилната посока. И все пак молим нашите колеги от целия ни регион да споделят своите виждания за нас, защото ние високо ценим тяхното мнение.

 

Отидете в профила на нашата компания в Страхотно място за работа

Не виждате възможност за работа, която Ви предизвиква?

Ще се радваме да получим Вашата автобиография като спонтанна кандидатура. Винаги търсим нови таланти и професионалисти!

jobs@daikin-ce.com

HowCoolIsThat.jpg