Skip to main content

Високоефективни решения за технологично охлаждане

Системите за технологично охлаждане на Daikin са проектирани за работа в тежки експлоатационни условия за различни промишлени приложения.

Възползвайте се от нашата политика за качество с нулев дефект
Възползвайте се от нашата политика за качество с нулев дефект

Възползвайте се от нашата политика за качество с нулев дефект

Ако сте собственик на производствен обект или сграда, в която има големи материално-производствени запаси, от решаващо значение за вашия бизнес е климатичната система работи да безпроблемно по всяко време.

 • Нашата политика за качество с нулев дефект означава, че ние многократно тестваме всеки агрегат в процеса на производство, за да се уверим, че той ще работи перфектно през следващите години
 • Преди монтажа на агрегатите, ние изпитваме и всяка част, за да се уверим, че тя отговаря на нашите стандарти за качество
 • Ние използваме само най-висококачествени компоненти и по-голямата част от тях са наше собствено производство
Намалете вашия въглероден отпечатък
Намалете вашия въглероден отпечатък

Намалете вашия въглероден отпечатък

Нашите енергийно ефективни технологии ще ви помогнат да намалите емисиите от въглероден двуокис и да съкратите оперативните разходи.

 • Нашата инверторна технология увеличава вашата енергийна ефективност с до 30%
 • Процесът за възстановяване на топлина използва отново топлината, генерирана по време на технологично охлаждане за да създаде комфорт в офиси и други помещения
 • Нашата мисия в Daikin е да изследваме и разработваме новаторски решения за зелени сгради
Възползвайте се от най-високите нива на иновациите
Възползвайте се от най-високите нива на иновациите

Възползвайте се от най-високите нива на иновациите

Нашите собствени центрове за разработка на продукти и вътрешно производство на части гарантира, че нашите системи за технологично охлаждане са с най-високото възможно качество на пазара.

 • Инженерите от Daikin са изцяло отдадени на разработването на нови продукти и технологии
 • Ние реагираме незабавно на промени в законодателството, защото разработваме продуктите в нашата компания
 • Производството на нашите собствени компресори означава, че можем да дадем гаранции за тяхното високо качество

Работим с вас

Daikin е партньор в истинския смисъл на думата, когато става въпрос за проектиране на решения за технологично охлаждане според вашите потребности. Нашите консултанти и монтажници от Daikin работят с вас на място при разработване на персонализирано решение за вашата сграда въз основа на вашите нужди, изисквания, местоположение, строителни ограничения и т.н.. Независимо дали търсите решение тип plug-and-play или нещо изцяло персонализирано, ние имаме възмжности да ви осигурим и двата варианта.

От малки винарски изби до големи промишлени складове

Независимо дали вашият проект е голям или малък, ние предлагаме решения за технологично охлаждане, които са подходящи за вашите потребности.

 • Селско стопанство

  Увеличете добивите от културите и удължете срока за съхранение на плодове и зеленчуци като контролирате всяка променлива величина на климата във вашата оранжерия.

 • Центрове за обработка на данни

  Запазете безпроблемното функциониране на вашето IT с решенията за охлаждане от Daikin, проектирани за обработка на големи количества генерирана топлина.

 • Централизирано охлаждане

  Повишете ефективността и намалете потреблението на енергия във всички сгради от вашата община или район.

 • Съхранение и обработка на хранителни продукти

  Надеждното технологично охлаждане осигурява постоянни температури за производство, транспортиране и съхранение на хранителни продукти.

 • Производство

  Осигурете си безпроблемна работа с оборудването на Daikin охлаждане, замразяване и обработка на въздуха.

 • Нефтохимическа промишленост

  Нашите технологии за контрол на температурите поддържат безопасноста и комфорта на нефтохимическите заводи като същевременно повишават тяхната ефективност.

 • Фармацевтика

  Предотвратете замърсяване на въздуха във вашата сериозно контролирана среда с нашите технологии за технологично охлаждане и контрол на влажността.

 • Складове

  Запазете вашите складови запаси и намалете сметките за енергия с решенията на Daikin за отопление, охлаждане и вентилация.

 • Винарни

  С решения за климатизация от Daikin, ние гарантираме оптимални термични условия при всеки етап от процеса на винопроизводство.

bg-image

Производствено-техническо охлаждане за ценрове за обработка на данни

За да поддържка на безпроблемната работа на IT оборудването, ние осигуряваме надеждни решения, проектирани за обработка на колеми количества топлина, генерирана от центрове за обработка на данни и иновационни центрове.

bg-image

Конкретен случай: циментов завод Holcim

Вижте как водоохлаждащ агрегат на Daikin осигурява охлаждане в завода за цимент Holcim в Дотернхаузен.

bg-image

Ние работим за вас

Добре поддържаната ОВиК система осигурява добавена стойност и непрекъсната безпроблемна експлоатация. Предприемането на мерки за удължаване на експлоатационния срок на вашата инсталация гарантира, че ОВиК инсталацията никога няма да ви създава проблеми.

Научете повече

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация