DAKIN HU_01.jpg

Добре дошли в програмата Home Comfort Expert!

Най-голям опит с продуктите на Daikin 

Нашата програма Home Comfort Expert е специална услуга, предназначена крайните клиенти, нуждаещи се от климатик за дома. Daikin гарантира, че партньорите, избрани като Home Comfort Expert, са били подложени на строг процес на подбор и са добре запознати с продуктите и технологиите на Daikin.

Home Comfort Expert са в състояние да ви осигурят най-високо качество на обслужване, съчетано с най-атрактивните цени и специални оферти. Всичко това ще създаде перфектния климат във вашия дом.

Шоурум на Daikin

Вижте нашите продукти в шоурумите Home Comfort Expert, където експертите ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да изберете климатика, който ви подхожда най-много.

DAIKIN_Flagshipstore_02.jpg
Building-consultancy.png

Експерти

Едно от най-строгите изисквания към нашите Home Comfort Expert е непрекъснато обучение. Целият персонал се състои от високо квалифицирани специалисти с много професионални знания за продуктите. Затова те са в състояние да осигурят подкрепа във всяка една област, свързана с климатизацията на дома.

Пълна поддръжка

Когато отидете при Home Comfort Expert вие не само купувате продукт. Вие купувате пълния пакет, който включва консултация, съвети от експерти, съобразени решения, професионален монтаж и поддръжка. Това ще получите само при нашите Home Comfort Expert.