Skip to main content

Моят уред Daikin (Altherma, котел) поддържа комплекта за опции за LAN адаптер Daikin, но приложението продължава да показва, че LAN адаптерът Daikin се инициализира.

Внимание: За Daikin Altherma инициализацията може да отнеме до 15 минути!

Допълнителен комплект BRP069A6x:

При актуализиране на фърмуера на LAN адаптера Daikin от версия 17003901 до най-новия фърмуер на LAN адаптера Daikin, е необходимо задължително рестартиране на захранването на системата Daikin Altherma. Информация за това се получава чрез изскачащ прозорец в приложението Daikin Online Control Heating. Ако забравили да извършите задължителното рестартиране на захранването на вашата система Daikin Altherma, приложението ще продължи да показва, че LAN адаптерът Daikin се инициализира.

Инициализирането на LAN адаптера Daikin може да отнеме до 15 минути. Но ако след 15 минути LAN адаптерът Daikin все още показва инициализиране в приложението Daikin Online Control Heating, моля, опитайте следните действия:

  • Рестартирайте системата Daikin Altherma като изключите и включите захранването.
  • Проверете с монтажника дали потребителският интерфейс на Daikin Altherma е конфигуриран да работи в "RT control". За момента "LWT control" или "ext RT control" не се поддържат от LAN адаптера Daikin.
  • Проверете с монтажника дали софтуерът Daikin Altherma е съвместим с LAN адаптера Daikin - може да е необходима актуализация, за да е съвместим с LAN адаптера Daikin.

Допълнителен комплект DRGATEWAYAA:

Към момента DRGATEWAYAA е съвместим само със стайния термостат Daikin. Когато връзката между котела Daikin и стайния термостат Daikin е прекъсната (например неизправност, изключване, .. ) LAN адаптерът Daikin ще покаже състоянието на инициализиране, тъй като е необходимо да инициализира отново своята връзка със стайния термостат Daikin. Докато стайният термостат на Daikin не се свърже отново отново, ще се показва състояние на инициализация. След като стайният термостат Daikin се свърже, ходът на инициализацията (качване на данни) може да се провери на стайния термостат Daikin.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация