Skip to main content

Новата гама DAIKIN Siesta ATXV-ABA - Базов климатик за жилищни приложения

Брун ам Гебирге, април 2014. Базовият климатик за жилищни приложения на DAIKIN предлага високи нива на енергийна ефективност и комфорт. При това на достъпна цена.

Гамата от вътрешни тела ATXV-ABA и външни тела ARXV-AB дава възможност на повече собственици да се възползват от качеството, надеждността и устойчивостта на климатичните системи на DAIKIN, подкрепени от обширната дилърска и сервизна мрежа.

Вътрешните стенни тела имат изчистен модерен дизайн, с бели панели, които ще се съчетаят с всеки интериор. Те имат автоматично завъртане на вертикалните жалузи, за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток и температурата в помещението, автоматична скорост на вентилатора, филтър за прах и функция изсушаване. Всичко това се управлява от едно ново, лесно за употреба дистанционно управление.

Топлообменниците на външните тела имат антикорозионно покритие, за да се гарантира по-голяма устойчивост на най-тежките метеорологични условия. 

Новата инверторно-контролирана гама Siesta ATXV-ABA/ ARXV-AB включва 2.5kW, 3.5kW, 5kW и 6kW тела, с SEER до A+ и SCOP на A. С работен диапазон от 18ºC до 43ºC за охлаждане и -10ºC до 24ºC за отопление, телата осигуряват високи нива на комфорт в жилищни помещения, кухни и спални, ден или нощ, през цялата година.

 

За по-подробна информация за DAIKIN се свържете с нас. 

 

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация