Skip to main content

DAIKIN Emura спечели наградата за дизайн Reddot Award за 2014г.

Брун ам Гебирге, май 2014. DAIKIN Emura спечели световно-известната награда за дизайн Reddot Award в категорията за климатици, затвърждавайки иконичния си статус в съвременния климатичен контрол.

Годишните награди Reddot Award са преценявани от международно жури от експерти на дизайна, които оценяват продуктите по редица критерии, включително и естетика, иновация, функционалност, грижа за околната среда, както и качество, ергономичност и дълготрайност. Тазгодишните награди оспорваха 4815 продукта, от 1816 дизайнери, производители и архитекти от 53 страни.

Проектиран в Европа, за да задоволи естетически европейците, награденият климатик DAIKIN Emura е с аеродинамичен и невероятно тънък профил, който е демонстрация на модерен дизайн на всяка стена. Иновативната компресорна технология осигурява ефективност до A+++, съчетана с минимални нива на шум до 19dBA. По повод наградата, Карл Ливенс, управляващ директор на DAIKIN Central Europe, заяви: “Тази награда показва само колко добре новият климатик DAIKIN Emura съчетава елегантен дизайн с най-съвременните технологии. Стилният му силует, използваните качествени материали и изключителното покритие са съчетани с еднакво изключителни нива на ефективност. “

Климатикът DAIKIN Emura, наличен в сребристо/антрацит или чист матов бял, също може да се управлява дистанционно чрез приложението Онлайн Контролер, налично за Apple и Android системи. Интелигентният сензор за присъствие спестява енергия, когато стаята е празна и пренасочва въздушния поток, за да се избегнат студените течения, и значително намалява потреблението на енергия в сравнение с други климатици. 

 

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация