Skip to main content

Системи VRV на DAIKIN, сертифицирани по Eurovent

Гамата на въздушно охлаждани системи* VRV на DAIKIN вече е сертифицирана по Eurovent.

Издадена след процес на независими изпитвания, сертификацията по Eurovent предоставя допълнителна гаранция за клиентите на DAIKIN за изключително качество и високи експлоатационни характеристики, а също така показва, че гамата VRV на DAIKIN работи в съответствие с определената ефективност.  

Bernard Dehertogh, мениджър на европейското стратегическо бизнес звено на DAIKIN, заяви:  

“Сега DAIKIN разшири още повече своята гама от продукти, сертифицирани по Eurovent: от жилищни (сплит и термопомпи “въздух-вода”) и търговски (Sky Air) агрегати, до водоохлаждащи агрегати, вентилаторни конвектори и въздухообработващи климатични камери, вече и с нашата забележителна гама VRV.  Това подчертава нашия подход за осигуряване на цялостни решения за нашите клиенти.”   

Той допълни: “Сертификацията по Eurovent трябва да осигури обща платформа, позволяваща пълна прозрачност при сравнение на ефективността на продуктите в полза на клиентите, проектантите и крайните потребители. Въпреки това, мнението на DAIKIN е, че програмата може да бъде подобрена още повече, за да осигурява по-добро сравнение на продуктите. За тази цел, ние скоро ще внесем предложения, насочени към оптимизиране на процеса на оценка.”

Данни за продуктите, отличени със сертификация по Eurovent, могат да се разгледат онлайн на:  www.eurovent-certification.com

 

*Изключва агрегати с водно охлаждани и подменени агрегати.

 

За DAIKIN Europe N.V.

DAIKIN Europe N.V. е голям европейски производител на климатици, термопомпи и хладилно оборудване с около 5 500 служители в цяла Европа и 10 основни производствени обекта, базирани в Белгия, Чешката република, Франция, Германия, Италия, Холандия, Турция и Великобритания.

Компанията DAIKIN е известна по цял свят със своя новаторски подход към разработката на продуктите и несравнимото качество и гъвкавост на своите интегрирани решения. Със своя над 90-годишен опит в проектирането и производството на технологии за отопление и охлаждане, DAIKIN е пазарен лидер в термопомпената технология. DAIKIN VRV и DAIKIN Altherma са най-продаваните термопомпени системи в Европа, като до момента са продадени над 

500 000 системи.

 

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация